Nepabeigtā dienasgrāmata


5. Aprīlis 2010

(bez virsraksta) @ 12:47

 

Comments

 
[User Picture Icon]
From:[info]dienasgramata
Date: 5. Aprīlis 2010 - 21:46
(Link)
bet es runāju par konkrētu reklāmas klipu un tās koncepciju. Šajā reklāmas klipā parādās IR veidotāji, kas ir saģērbušies sev neraksturīgos kostīmos un dara sev neraksturīgas lietas (spēlējas ar mašīnītēm vai ko nu tur), tas ir - visādi izrādās un izskatās, ka pašiem par to ir liels prieks. ok, to var nesaukt par narsicmu, bet kaut kā savādāk, taču tu teici, ka RL šajā ziņā ir vēl narcistiskāks. tad nu es vienkārši vēlējos palūgt kaut kādus tuvākus paskaidrojumus, jo man (no malas vai ne no malas) tā neizskatās.


p.s. sauklis "nelasiet un mēs nerakstīsim" ir pazemības iemiesojums, ja vien aizdomājas par to, kas tur ir pateikts - "Mēs rakstām tikai tāpēc, ka jūs mūs lasāt". Vai tiešām to ri tik grūti saprast? Tas būtībā ir manifests, kas ir pretējs tam, ko parasti uzskata par snobismu - "Jūs jau varat mani nemaz nelasīt, man vienalga"
[User Picture Icon]
From:[info]junona
Date: 5. Aprīlis 2010 - 22:18
(Link)
Es jau kaut kā mēģināju norādīt, ka man pašam personīgi nav nekādu problēmu saprast, ka, piemēram, sauklis "nelasiet un mēs nerakstīsim" ir "pazemības iemiesojums. Tomēr es arī pieņemu, ka nav grūti arī saprast, ka pazemība daudzos gadījumos var tikt uzlūkota kā arogance. Un ja atgriežas pie paša saukļa, tad to var (es nesaku, ka vajag) arī lasīt apmēram šādi "mēs, principā arī varam nerakstīt, ja jūs nelasīsiet; mums par to ne silts ne auksts". Domāju, ka daudzi to kaut kā tā arī ir uztvēruši. Mani mazliet izbrīna tas, ka fakts par to, ka daudzi cilvēki uzskata RL par arogantu ir kāds jaunums. Es īsti nezinu no kurienes šāds priekšstats ir radies, tomēr no daudziem cilvēkiem kaut ko tādu esmu dzirdējis.
[User Picture Icon]
From:[info]aardark
Date: 5. Aprīlis 2010 - 22:49
(Link)
Kāds tur pazemības iemiesojums, ko tur aizdomāties. Ja neviens nepirks žurnālu un nelasīs, tad neviens arī nerakstīs. Baigā koncepcija. "Nepērciet, un mēs neražosim".
[User Picture Icon]
From:[info]dienasgramata
Date: 5. Aprīlis 2010 - 22:55
(Link)
nē, nu kaut kādā ziņā tā bija devīze no sērijas "Ja mums būtu vajadzīga reklāma, mēs būtu izdomājuši, ko te uzrakstīt.", tā ka par aroganci nav tālu nopatiesības
[User Picture Icon]
From:[info]tomazz
Date: 6. Aprīlis 2010 - 10:46
(Link)
eu, šitas gan bija elementāri - ar mašīnītēm Raudseps braukājās, lai ilustrētu konkrētās ekonomikas politikas (=gāzi grīdā) tēmu.

Nepabeigtā dienasgrāmata