Nepabeigtā dienasgrāmata


28. Janvāris 2010

(bez virsraksta) @ 19:58

 

Comments

 
[User Picture Icon]
From:[info]lauska
Date: 28. Janvāris 2010 - 20:06
(Link)
pastāstīsi precīzāku recepti? (pretējā gadījumā pārāk labi skan)
[User Picture Icon]
From:[info]dienasgramata
Date: 28. Janvāris 2010 - 20:13
(Link)
izvāra buljonu, kurā iemet garšvielas - maltu ingveru (labāk jau dzīvu), sarkanos vai melnos piparus, es šoreiz izmantoju taizemiešu cāļa zupas maisījumu, kurā bija arī anīss), pussauju rīvēta burkāna un pussauju smalki šķēlēta kāposta (var arī ķīniešu kāpostu), pussauju mazo makaronu (elementārākajā receptē paredzētas krabju nūjiņas), tās pašas vārītās vistas driskiņas, tad vārošā zupā lej olu, kas pirms tam iejaukta aukstā ūdenī, lai saiet pārslās un pašās beigās - tāpat aukstā ūdenī iejauktus tapiokas miltus (japāņu zupā pareizāk būtu rīsu cieti), apmaisa, kamēr sabiezē. pēc savas garšas pievieno sojas mērci un rīsu etiķi.
[User Picture Icon]
From:[info]lauska
Date: 28. Janvāris 2010 - 20:20
(Link)
paldies, taps izmēģināts

Nepabeigtā dienasgrāmata