Nepabeigtā dienasgrāmata


13. Aprīlis 2009

(bez virsraksta) @ 14:32

Chau, miiljuminj!

Man viss ir lieliski, tikai netieku uz to klosteri, kur gribeeju. Arii pie meiteneem netieku un ir arii paaraak karsts, lai gribeetos. Vakar biju divu stumdu masaazhaa, reaali saapiigi, masiere kaa atrod kaadu saapiigu punktu, taa tieshi tur arii uzspiezh veelreiz uz ilgi, ilgi. Ceru, ka tas vismaz ir veseliigi un tagad es veel ilgi nemirshu. Bangkoka pilniigi tuksha, tikai tie demonstranti, bet es iisti pie vinjiem netieku. Riit braucam uz kalniem.

Vai tu nevareetu atveert manu kompi, (parole "kimkiduks") un paskatiities manaa epasta arhiivaa (uz ilmars@rigaslaiks.lv) veestules no reinis@satori.lv, kur vinsh man suuta satori loginu un paroli. Paarsuuti tos man uz dienasgramata@inbox.lv. Un pie reizes ielogojies luudzu satori (to gan tu varui izdariit no mana dartora, nemaz nerakstot neko iekshaa) un iepostee tur manu ieprieksheejo cibas ierakstu, ja var, tad, izlabojot garumziimes. Ja ir laiks. Luudzu. :)

Centiishos veel kaadu reizi ieiet internetaa (vajadzeeja gan njemt datoru, te numurinjaa ir visas fiichas, kaadas vien veelies). Nopirku tev koka kruuziiti un bljodinju. Gandriiz jau nopirku spilvenu, ha. Bet pashi krutaakie bija japaanju, ar niedru pildiijumu, un es nodomaaju, ko es vediihshu no Taizemes japaanju izstraadaajumus. Nu. chau. Miilu.

Ilmars
 

Comments

 
[User Picture Icon]
From:[info]aleja
Date: 13. Aprīlis 2009 - 11:48
(Link)
būtu tev internets, no numuriņa nemaz neizietu un Bangkoku neredzētu :)

es tev piedzejoju klāt virsrakstu blogā, jo ja neieraksta, viņš tur sānā pie visiem blogiem rāda adresi.

man iet diezgan labi, aizgāju tomēr uz Grebenščikova konci, pēc tam sadzēros ar Ivetas draudzenēm, bija jautri. tad mēs knapi turēdamies uz riteņiem nenormālā ātrumā traucāmies mājās un kaut ko bļāvām. es gan īsti neatceros, taču ir tāda sajūta. vēl es uzrbaucu ar riteni pa to mūsu uzbrauktuvi pagalmā.

bet vakar uz Lieldienu brokastīm atnāca ķencis ar draudzeni, lai viņus pacienātu, man nācās paģirainai celties un krāsot olas, kuras gandrīz visas saplīsa. pēc tam iebrauca punkt ar virdzīniju, un tad mēs izbraukājām puspārdaugavu, vietās, kur es nekad nebiju bijusi, aizbraucām arī pie virdzīnijas ēst šašliku, tur pie viņas ir ļoti kruta, un šūpuļtīkls dārzā. pēc tam mēs vēl aizbraucām pie madame_silence, taču acīmredzot man ir alerģija ne tikai no Ivetas kaķa, bet no kaķiem vispār, sāku smakt, nācās braukt prom, bet tas bija pat labi, jo es tur nejutos pārāk ērti, tā man radās labs iegansts pieklājīgi aiziet.

šodien arī ir ļoti labs laiks, nezinu, ko lai dara labāk, kaut kur braukt, vai tomēr palikt palasīt grāmatu.

tu nedomā, ka esmu par tevi aizmirsusi, visu laiku par tev domāju, un ir tāda sajūta, ka tu esi tepat kaut kur kopā ar mani.

Nepabeigtā dienasgrāmata