Nepabeigtā dienasgrāmata


19. Marts 2009

(bez virsraksta) @ 21:31

 

Comments

 
[User Picture Icon]
From:[info]artizar
Date: 20. Marts 2009 - 14:24
(Link)
Tas, ka viņu nozīmēja iztiesāt lietu, kur kaut kāda literāte (vai nu kas viņa tur skaitās...) tiesājās ar citu kaut kādu literātu. Tiesnesis pieņēma labvēlīgu lēmumu literātei, bet literāta draugi tagad ir makten apvainojušies un rīko kārtējo balagānu.
[User Picture Icon]
From:[info]dienasgramata
Date: 20. Marts 2009 - 14:28
(Link)
vai tiesnesis nekad nekļūdās? kļūdās. un, manuprāt, viņš to izdarīja šoreiz
[User Picture Icon]
From:[info]artizar
Date: 20. Marts 2009 - 14:47
(Link)
Visi kļūdās bla bla bla...
Tikai tādēļ jau nav jārīko raganu medības un jākrauj virtuāli sārti, jo, redz, draudziņam kāds gauži nodarījis. Turklāt tiesnesis jau nav nekāds ķēniņš Solomons, kas lēmumus pieņem atkarībā no dievišķās gudrības gaismas intensitātes viņa smadzenēs, bet gan tāds viedo likumdevēju radīto likumu operators, kura uzdevums ir tikai izlavierēt starp jēdzieniem un nonākt pie secinājumiem.
Pie tam vienīgais, ko ar tādām vietēji publiskām biedru tiesām var panākt ir siekalu nolaišana. Ja ir kļūda spriedumā, tā konstatācijās, secinājumos un motīvos, tad ir arī iespēja to pārsūdzēt apelācijas kārtībā, nevis šitā māžoties.
[User Picture Icon]
From:[info]dienasgramata
Date: 20. Marts 2009 - 14:59
(Link)
man personiski nav tiesību neko pārsūdzēt. vai tas nozīmē, ka man ir jāklusē, ja es redzu (manuprāt) acīmredzami kaitīgu tiesneša rīcību?
[User Picture Icon]
From:[info]artizar
Date: 20. Marts 2009 - 15:25
(Link)
Dōh, tad jau arī vajag runāt par rīcību, nevis dzīvoties pa draugiem elvē, zvejojot tur ārā cilvēku personīgās dzīves lupatas un karināt tās vispārējam ieņirdzienam. Tāds pats tizlums kā ar to to kaķa itkā mocītāju, kura fizionomijas attēlu izspiegoja no draugiem, izmeta internetizētajai publikai saplosīšanai un beigās vispār kaut kāds tur, ka tik ne kārtējais čiks sanāca. Bet ne par to runa.
Baisi atsmird pēc tiem padomjlaika kauna dēļiem, vai kā tos tur sauca... kur karināja sagrēkojušu tovarišču ģīmetnes un attiecīgus feļetonus.
Īsāk sakot - kritika tas ir forši un konstruktīvi, bet tizli, kad tas viss aiziet līdz kaut kādam pamatskolas līmeņa primitīvismam, no sērijas - učene ir tizla, jo viņa ir resna un ar kārpu uz deguna.
[User Picture Icon]
From:[info]dienasgramata
Date: 20. Marts 2009 - 15:27
(Link)
bet džeks jau normāls

Nepabeigtā dienasgrāmata