Nepabeigtā dienasgrāmata


9. Marts 2009

(bez virsraksta) @ 19:38

 

Comments

 
From:[info]mikii
Date: 9. Marts 2009 - 20:06
(Link)
diemžēl tik labi neorientējos finanšu tirgos, nezinu, kā tas varētu praktiski notikt. pieminētajām valstīm bija vienkārši tas, ka viņām jau tāpat bija haoss un ieviešana īpaši neko nemainīja. mums ir potenciāls haoss, no kura pasliktināšanās vajadzētu izvairīties, līdz ar to jebkurai politikai šajā virzienā ir jābūt ļoti pārdomātai. intuīcija saka, ka bez EK un ECB sadarbības un atbalsta to nebūs tik viegli un nehaotiski izdarīt..
[User Picture Icon]
From:[info]dienasgramata
Date: 9. Marts 2009 - 20:08
(Link)
vienīgā problēma ir tā, ka Latvijai nav tiesību drukāt savus eiro, tāpēc nāktos tos regulāri iepirkt (nav gan saprotams, par ko)
From:[info]mikii
Date: 9. Marts 2009 - 21:20
(Link)
par precēm un pakalpojumiem. citiem vārdiem - eksportu. esošos samainītu pret rezervēm, tālāk jau starptautiskā tirdzniecība. vienalga liekas pārāk vienkārši..
[User Picture Icon]
From:[info]dienasgramata
Date: 9. Marts 2009 - 21:26
(Link)
par KĀDU eksportu?!!!
From:[info]mikii
Date: 9. Marts 2009 - 21:31
(Link)
nu bišķiņ jau mums ir...
From:[info]pet
Date: 10. Marts 2009 - 09:19
(Link)
Nu, principā jau LB zelta+valūtas rezervēm būtu jāpietiek, lai nopirktu 100% visus latus par esošo kursu - darījums ar ECB, lai par zeltu un citu valūtu rezervēm nopirktu EUR, darījums ar visām komercbankām LVL vs. EUR, un likums par noteiktu X mēnešu obligātu LVL/EUR maiņu par fiksētu kursu, paralēlu abu valūtu pieņemšanu veikalos utml.

Tehnisku neatrisināmu problēmu tur nav; problēmas un jautājumi tur ir vairāk politiski..

Nepabeigtā dienasgrāmata