Nepabeigtā dienasgrāmata


11. Augusts 2008

(bez virsraksta) @ 23:24

 

Comments

 
From:[info]formica
Date: 12. Augusts 2008 - 02:33
(Link)
šis tika izsūtīts Svētdien, 10.:

PRAKTISKAS PALĪDZĪBAS LŪGUMS NO GRUZIJAS VALDĪBAS

Šorīt Latvijas Transatlantiskā organizācija ir saņēmusi palīdzības lūgumu no Gruzijas prezidenta Analītiskās grupas padomnieka Giorgi Kandelaki. Saskaņā ar Kandelaki teikto, Gruzija baidās, ka nespēs noturēties pret Krievijas pastiprināto militāro spiedienu un ka tiks iznīcināta Gruzijas suverēnā valsts. Gruzijai ir nepieciešama mūsu palīdzība ar cilvēkresursiem, ieročiem, humanitāro palīdzību, brīvprātīgajiem. Lūdzu nepalieciet vienaldzīgi, Gruzijas nācija ir izmisumā un tai ir vajadzīga jūsu nekavējoša palīdzība. Kas pašlaik notiek ar Gruziju, var notikt ar Baltijas valstīm. Krievijas agresijai nav robežu, tam pierādījums ir intensīvā Gruzijas civiliedzīvotāju slepkavošana, bombardējot Gruzijas teritoriju jau vairākas dienas un paliekot nesodītiem.

LŪDZU, PALĪDZIET GRUZIJAI! Ja jūsu valdība nedara, jūs tomēr varat kaut ko darīt!

------------------------------------------------------------

Letters on Facebook from Giorgi Kandelaki


Senior Adviser, Analytical Group
Administration of the President of the Republic of Georgia

6:32
(Central European Time)
We are holding very well militarily but they have added pressure – 6,000 more troops and 4,000 by sea. Friendship is tested now. We need help beyond statements. Please alert everyone!

9:45
(Central European Time)
It is a large-scale invasion – 15 000 troops and 400 tanks are now in the South Ossetia, plus 4000 troops in Abkhazia. Assault on Gori is expected and on Tbilisi too. We need ANYTHING right now – weapons, people through Turkey. Demonstrations will not help! Wake EVERYONE up! There might be no Georgia in a couple of days!

Nepabeigtā dienasgrāmata