Nepabeigtā dienasgrāmata


20. Jūnijs 2003

(bez virsraksta) @ 12:36

...nevaru ciest visas taas liigosveetku fiichas. gribeetu kaut kur nosleepties un paarlaist sho briesmiigo laiku. lasiit graamatas? (nopirku to norveegju koku, smuks vaaks tomeer:))
 

Comments

 
[User Picture Icon]
From:[info]anonymous
Date: 20. Jūnijs 2003 - 13:00
(Link)
Var jau arī televizoru paskatīties. Jau pirms vairākiem mēnešiem noliku redzamā vietā filmu par to, kā būt Malkovičam, bet neesmu tā arī noskatījies. Jāņi būs lielisks attaisnojums
[User Picture Icon]
From:[info]gorgona
Date: 20. Jūnijs 2003 - 14:35
(Link)
aha. nacionālie obligātās nodzeršanās svētki.
viņus kaut kā vienkārši ir jāpārdzīvo..
btw ciest nevaru jautājumu - kur jāņus svinēsi?...
[User Picture Icon]
From:[info]dienasgramata
Date: 20. Jūnijs 2003 - 14:59
(Link)
taa ir. bet tas veel taa kaa par svineeshanu. veel stulbaaks ir jautaajums: "Kur jaanjos buusi?" un tad tu juuties taa, it kaa tev obligaati kaut kur jaabuut un pat taa ka baidies atziities, ka nekur jau taa iisti nebuusi, vai piemeeram, pateiksi kaut ko un izraadiisies, ka taa nav IISTAA vieta, kur buut jaanjos... un citi, izraadaas, buus kaut kaadaas daudz ieveerojamaakaas vietaas...
[User Picture Icon]
From:[info]anonymous
Date: 20. Jūnijs 2003 - 15:18
(Link)
Bet pēc tam - kur biji? Ej nu atbildi, ka nebiji
[User Picture Icon]
From:[info]putnupr
Date: 21. Jūnijs 2003 - 01:34
(Link)
preciizi. un justies vainiigam, ka neesi masu pasaakumu miiljotaajs..
[User Picture Icon]
From:[info]kas
Date: 21. Jūnijs 2003 - 01:37
(Link)
Domaaju tieshi par sho pashu staigaajot pa tukshajaam ielaam! :) Taas ir divas dienas kuraas [man] ir jaanosleepjas (nedriikst iet ielaas lai kaadu nesatiktu) un tad Jaannu dienaa viss jau ir paari galvai un var izlikties ka jaanni bija divas parastas dienas un viss ir atpakall ritmaa.

Uz jautaajumu ko dariisi jaannos atbildu skaidri: fucking nothing! Cilveeki peec gadiem vairs nejautaa. Shogad tikai viens jautaaja.

Un peec jaanniem, ja ljoti gribaas tad vienmeer ir peedeeja opcija: skatiities aciis, paarliecinaati smaidiit un atklaati melot par to cik jaanni bija Feini!

Prieciigus sveetkus!!! :)
From:[info]janka
Date: 20. Jūnijs 2003 - 14:59
(Link)
vai tikai Jāņi ir briesmīgs laiks? vai tad tāpat nav ar Ziemassvētkiem un visām citiem fenomeniem, kur galvenais ir labi daudz visu ko sapirkties, sadzerties un saēsties ;) ?
From:[info]narayana
Date: 20. Jūnijs 2003 - 18:02
(Link)
kopiibas sajuutas komerciaalais viiruss.. aktivizeejas saules kalendaara polos un starppunktos. Iipashos gadiijumos piemeerojams citiem datumiem.

("Izdodams savu pirmo kraajumu, kuraa ietilpa tikai Jaanju dziesmas, es, jaunas dienaas - 1900. gadaa - sekodams ierunaatai valodai, ka Jaanis nav latviskis, biju izgudrojis jaunu vaardu Liigosveetki, kursh nu uz kaadu laiku ir nomaacis iistos senvaardus Jaanjadienu, Jaanjanakti, kaa jau biezhi muljkjiiba noseezhas goda vietaa, galdagalaa, lai arii uz iisu briidi." E.Melngailis ('forums'#25))
[User Picture Icon]
From:[info]zebra
Date: 20. Jūnijs 2003 - 23:48
(Link)
Aha...kaut kur 2 dienas prosta noguleet un pamosties labaa garastaavoklii( varbuut atshkjiriibaa no citiem). Visi jaanju nesvineetaaji vareetu kaut kaadaa pagrabaa noliist vai arii seedeet Jaanju naktii pie Journal...such as me..:)
Bet no otras puses taa arii buutu padoshanaas stereotipiem - pretjaanju nometne...anyway gruuti.
From:[info]carl
Date: 22. Jūnijs 2003 - 08:14
(Link)
Noliedz pagānismu vai komercializāciju? Or maybe both?

Nepabeigtā dienasgrāmata