Nepabeigtā dienasgrāmata


6. Maijs 2004

(bez virsraksta) @ 09:18

 

Comments

 
[User Picture Icon]
From:[info]dienasgramata
Date: 6. Maijs 2004 - 11:18
(Link)
lūk, ko man izstāstīja Apollo:

"Vīrietis un sieviete virtuālo seksu uztver citādi un meklē tajā arī atšķirīgas lietas. Ir izpētīts, ka vīrieši biežāk nododas dažādu pornogrāfiska rakstura mājas lapu aplūkošanai, taču sievietēm vairāk patīk erotiskā čatošana.

Seksuāla rakstura čatošanu katrs izmanto pēc savas patikas.

Vispopulārākais veids ir seksa apraksts — saruna, kuras laikā divas vai vairāk personas stāsta par dzimumakta norisi ar nolūku uzbudināt citam citu. Visbiežāk šie cilvēki paralēli nodarbojas ar masturbāciju, tātad virtuālais sekss vainagojas arī ar orgasmu.

Ir tādi, kas izvēlas noklausīties citu sarunas. Vēl viens veids — sīks, detalizēts kāda sava seksuālā piedzīvojuma (varbūt arī izgudrota) apraksts. Šajā gadījumā čatotāju uzbudina tas, ka citus savukārt uzbudina viņa pārdzīvojumi.

Katram savi iemesli

Arī iemesli, kādēļ vīrietis vai sieviete pievēršas virtuāliem sakariem, ir atšķirīgi. Sievieti vairāk interesē to vēlmju īstenošana, kuras reālajā dzīvē liedz dažādi stereotipi un aizspriedumi.

Lai arī viktoriānisma laikmets ar savu «ladies don`t move» uzskatu (sieviete dzimumakta laikā nedrīkst gūt baudu) ir garām, tomēr pārsteidzošs ir sabiedrības noliegums pret sievietes seksuālajiem pārdzīvojumiem. Ja viņa bauda, viņa ir mau**. "

citātā saglabāta oriģināla rakstība un literārais stils

Nepabeigtā dienasgrāmata