Nepabeigtā dienasgrāmata


5. Maijs 2004

(bez virsraksta) @ 00:20

ai nē, es gribētu būt tas cilvēks, ko tā iemīlējusies meitene psihiatriskajā slimnīcā no neizdzertajām tabletēm uz sienas slepus uzlīmējusi...
 

Comments

 
From:[info]diana
Date: 5. Maijs 2004 - 00:21
(Link)
tu esi tas cilvēks.
[User Picture Icon]
From:[info]ezic
Date: 5. Maijs 2004 - 00:23
(Link)
a iedomājies, viņai tās pēc ārstu domām vajadzēja izdzert. tad jau viņa būtu tabletēs izdzērusi cilvēku kurā bija iemīlējusies..
un vispās Odrija ar Amēliju mani tā paņēma, ka šajā filmā man no sākuma vajadzēja sev cītīgi skaidrot, ka šī ir cita filma..
[User Picture Icon]
From:[info]dienasgramata
Date: 5. Maijs 2004 - 00:30
(Link)
bet tomēr tik pat ļoti jāraud beigās un, galvenais, tu nezini, vai tāpēc, ka beigas nelaimīgas, kā tas ir šajā filmā, vai tāpēc, ka laimīgas, kā tas bija Amēlijā, tu zini tikai to, ka jāraud tāpēc, ka viņa mīl, un tad, ja mīl, tad vairs nav tik svarīgi - laimīgas vai nelaimīgas beigas, pat nevis vairs nav svarīgi, bet vispār nav nekādu beigu, un tu skaties piekto vai sesto reizi, un labi zini, ka viss ir tikai kino un tev vienkārši laikam patīk tā Odrija, varbūt, nemaz nav tik laba tā filma, lai skatītos piekto vai sesto reizi, bet tik un tā neko nevari padarīt un ieraudies precīzi tajā pašā vietā - kad viņu ved divi sanitāri prom pa slimnīcas gaiteni, bet viņa izraujas un skrien atpakaļ, skrien tieši pa gaiteni atpakaļ..
[User Picture Icon]
From:[info]skuka
Date: 5. Maijs 2004 - 00:24
(Link)
ja kāds grib būt kāds cits, tad viņš nav tik laimīgs kā izliekas... lai gan, no otras puses, tas, ka es, piemēram, negribu būt cits, automātiski nenozīmē to, ka esmu laimīga. Arī kad nelaimīga, es negribu būt cits, varbūt tikai drusku citāds: labāks, gudrāks, talantīgāks, laimīgāks... tas pats es:)
[User Picture Icon]
From:[info]gorgona
Date: 5. Maijs 2004 - 00:32
(Link)
atkal kāda filma, ko es neesmu redzējusi :/
From:[info]diana
Date: 5. Maijs 2004 - 00:42
(Link)
mjā, man arī tāds pats secinājums.
From:[info]bwea
Date: 5. Maijs 2004 - 00:54
(Link)
pavisam netiishaam uzsleedzu to filmu
patiikams priecinjsh, ka "netiishaam" ir kaut kas tik patiikams

Nepabeigtā dienasgrāmata