Nepabeigtā dienasgrāmata


24. Jūlijs 2006

koprobl??ma @ 12:58

 

Comments

 
From:[info]rt
Date: 24. Jūlijs 2006 - 15:12
(Link)
nē taču, ar tiem nav nekādas vajadzības diskutēt. kā jau pats minēji, tāpēc ir policija, lai tādi tiktu turēti pa gabalu. tomēr šī rīcība un tās "morālās sekas" tā vai tā sakņojas un atbalsojas visā sabiedrībā. pietiekami lielam sabiedrības baram šīs aktivitātes ir "adekvāta reakcija". un šo baru par homofobiem nepadarīja "problēmas izcelšana". tās nu gan būtu blēņas. pilnīgi skaidrs, ka šim procentam (kas noteikti nav mazs) sēdēja iekšā šī latentā "homofobija" (vai sauc to kā gribi) jau pirms tam, un šāds pasākums pietiekami spilgti ļauj to aktualizēt. man to gribas pielīdzināt tādam kā masu (sociālam) ekscesam, kurā tiek beidzot uzskatāmi noskaidrots "kas ir kas" šajā valstī.
[User Picture Icon]
From:[info]dienasgramata
Date: 24. Jūlijs 2006 - 15:17
(Link)
pēc šīs loģikas spriežot, vislabākie praida rezultāti būtu tad, ja homofobi policijas uzraudzībā sagrieztu visus praidistus un demokrātiskos žurnālistus mazos, asiņainos gabalos
From:[info]rt
Date: 24. Jūlijs 2006 - 15:24
(Link)
tas katrā gadījumā būtu interesants un negaidīts iznākums, tomēr - nē, man nešķiet, ka tā būtu vislabāk! manuprāt, šie notikumi bija vajadzīgi tieši tādi, kādi tie bija. man personīgi tie sniedza jaunu pieredzi un zināšanas, ko uzskatu par lietderīgām.
[User Picture Icon]
From:[info]dienasgramata
Date: 24. Jūlijs 2006 - 15:31
(Link)
tad, lūk, kuram tas bija izdevīgi!
From:[info]rt
Date: 24. Jūlijs 2006 - 15:33
(Link)
diemžēl to grūti nosaukt par "izdevīgumu". katrā gadījumā - ne apzināti plānotu. šo zināšanu nozīmīgums tika konstatēts post factum.

Nepabeigtā dienasgrāmata