šī ir laba:) bet nu čakars ir....tamdēļ šogad es izvēlos pirkt mīklu:)
Cik liels čakars, cik daudz laika paņem? Saki - lieki nečakarēties?
Un kā ar to glazūru? Neko nesaprotu. No kā, cik un kā to uzklāt? Pati sacietēs?
čakars pāris stundu garumā - ja dedzini cukuru. citas krāpjas un liek sīrupus un hvz... es dedzinu cukuru, lieku klāt garsvielas un miltus...
oh dear.... laikam iztikšu ar gatavu mīklu un bezglazūru. Izklausās nenormāli sarežģīti.
aa un glazūru var taisit vai nu ar ūdeni un pudercukuru, vai foršāk ir ar sviestu un pudercukuru
Var, lūdz, detalizētāk? :) ne jausmas, ko tas draņķis ziemā ēd.
nu gramos nemācēšu pateikt, bet apm 2 tejkarotes udens pieber cukuru, kamer veidojas diezgan stingra masa... var būt nedaudz runny (feck nezinu latviski - šķidra?) jo pēc laiciņa sacietēs, bet ja gribi sviesta glazuru, tad taisi diezgan stingru (vienkārši samaisi sviestu ar pudercukuru). nu es nemēru vienmēr uz aci
Labi, tas tā kā skaidrs. Bet ar ko to uzklāt? Un tā glazūra pati tā normāli sakalst un sažūst?
papīra tūtiņu ar nogrieztu galu vai ūber krutos speciālos maisiņus ar dažādiem uzgaļiem... sviesta glazūrai nav jākalst, bet cukura vajadzētu sakalst apmeram pusstundā bet vēl ir arī pūdercukurs saputots ar olbaltumu glazūra, nu tāds kā kad taisa bezē cepumus, tik nedaudz biezāks
omg cik viss sarežģīti :D
nu kulinārija nav tev pisties :D
pagājušo gadu čītojām ar glazūru, nopirku Rimcīkā šitādus zīmuļus, Madžiks ņēmās atspēries:) nu, krāsaini!
olas baltums ar pūdercukuru ne tik daudz sarežģīti, cik roku var nokult:D
Tā sviesta glazūra ieinteresēja. Kāpēc nav jākalst? Mīksta arī paliek? Un rīvējas nost? Vai uzreiz jau sacietē? |