*Di_wine*

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Mīļie pavārcibiņi, kuri paši savām rociņām ir tapinājuši piparkūku mīklu, pastāstiet, lūdz, receptes un cik tāds prieks izmaksā. Mīkla nav taisīta kopš bērnības, internetu receptes ar gramiem netīk, tak gribas no dzīva cilvēka personīgās pieredzes. Varbūt tomēr pirkt gatavu veikalā un lieki neķēpāties?
Tencinu!
Tags:
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry

* * *
[User Picture]
On December 10th, 2012, 11:29 pm, [info]insommnia commented:
papīra tūtiņu ar nogrieztu galu vai ūber krutos speciālos maisiņus ar dažādiem uzgaļiem...
sviesta glazūrai nav jākalst, bet cukura vajadzētu sakalst apmeram pusstundā

bet vēl ir arī pūdercukurs saputots ar olbaltumu glazūra, nu tāds kā kad taisa bezē cepumus, tik nedaudz biezāks

[User Picture]
On December 10th, 2012, 11:30 pm, [info]di_wine replied:
omg cik viss sarežģīti :D
[User Picture]
On December 10th, 2012, 11:36 pm, [info]insommnia replied:
nu kulinārija nav tev pisties :D
[User Picture]
On December 11th, 2012, 09:04 am, [info]karaliene replied:
pagājušo gadu čītojām ar glazūru, nopirku Rimcīkā šitādus zīmuļus, Madžiks ņēmās atspēries:) nu, krāsaini!
[User Picture]
On December 11th, 2012, 09:05 am, [info]karaliene replied:
olas baltums ar pūdercukuru ne tik daudz sarežģīti, cik roku var nokult:D
[User Picture]
On December 11th, 2012, 05:42 pm, [info]kreiza replied:
Tā sviesta glazūra ieinteresēja. Kāpēc nav jākalst? Mīksta arī paliek? Un rīvējas nost? Vai uzreiz jau sacietē?
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry