Mīļie pavārcibiņi, kuri paši savām rociņām ir tapinājuši piparkūku mīklu, pastāstiet, lūdz, receptes un cik tāds prieks izmaksā. Mīkla nav taisīta kopš bērnības, internetu receptes ar gramiem netīk, tak gribas no dzīva cilvēka personīgās pieredzes. Varbūt tomēr pirkt gatavu veikalā un lieki neķēpāties? Tencinu! |
|
Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry |
Neesmu nekad taisījusi, bet Tava posta iedvesmota, atradu šito recepti- no dzīva cilvēka ;D http://virtuve.calis.lv/receptes/foto-r nu gramos nemācēšu pateikt, bet apm 2 tejkarotes udens pieber cukuru, kamer veidojas diezgan stingra masa... var būt nedaudz runny (feck nezinu latviski - šķidra?) jo pēc laiciņa sacietēs, bet ja gribi sviesta glazuru, tad taisi diezgan stingru (vienkārši samaisi sviestu ar pudercukuru). nu es nemēru vienmēr uz aci papīra tūtiņu ar nogrieztu galu vai ūber krutos speciālos maisiņus ar dažādiem uzgaļiem... sviesta glazūrai nav jākalst, bet cukura vajadzētu sakalst apmeram pusstundā bet vēl ir arī pūdercukurs saputots ar olbaltumu glazūra, nu tāds kā kad taisa bezē cepumus, tik nedaudz biezāks |