![[User Picture]](http://klab.lv/userpic/156010/23415) aa un glazūru var taisit vai nu ar ūdeni un pudercukuru, vai foršāk ir ar sviestu un pudercukuru
![[User Picture]](http://klab.lv/userpic/149203/21767) Var, lūdz, detalizētāk? :) ne jausmas, ko tas draņķis ziemā ēd.
![[User Picture]](http://klab.lv/userpic/156010/23415) nu gramos nemācēšu pateikt, bet apm 2 tejkarotes udens pieber cukuru, kamer veidojas diezgan stingra masa... var būt nedaudz runny (feck nezinu latviski - šķidra?) jo pēc laiciņa sacietēs, bet ja gribi sviesta glazuru, tad taisi diezgan stingru (vienkārši samaisi sviestu ar pudercukuru). nu es nemēru vienmēr uz aci
![[User Picture]](http://klab.lv/userpic/149203/21767) Labi, tas tā kā skaidrs. Bet ar ko to uzklāt? Un tā glazūra pati tā normāli sakalst un sažūst?
![[User Picture]](http://klab.lv/userpic/156010/23415) papīra tūtiņu ar nogrieztu galu vai ūber krutos speciālos maisiņus ar dažādiem uzgaļiem... sviesta glazūrai nav jākalst, bet cukura vajadzētu sakalst apmeram pusstundā bet vēl ir arī pūdercukurs saputots ar olbaltumu glazūra, nu tāds kā kad taisa bezē cepumus, tik nedaudz biezāks
![[User Picture]](http://klab.lv/userpic/149203/21767) omg cik viss sarežģīti :D
![[User Picture]](http://klab.lv/userpic/156010/23415) nu kulinārija nav tev pisties :D
![[User Picture]](http://klab.lv/userpic/123728/3690) pagājušo gadu čītojām ar glazūru, nopirku Rimcīkā šitādus zīmuļus, Madžiks ņēmās atspēries:) nu, krāsaini!
![[User Picture]](http://klab.lv/userpic/123728/3690) olas baltums ar pūdercukuru ne tik daudz sarežģīti, cik roku var nokult:D
![[User Picture]](http://klab.lv/userpic/169277/2052) Tā sviesta glazūra ieinteresēja. Kāpēc nav jākalst? Mīksta arī paliek? Un rīvējas nost? Vai uzreiz jau sacietē? |