19 Februāris 2021 @ 00:03
I wake up every day thinking I'm the shit  
otrdien jāiet pie šrinka, prasīšu ņemt nost fluanksolu, jo to nebeidzamo čučumuižu vairs nav iespējams izturēt - man patīk sirdsmiers, miegs un fantastiskie sapņi, но не до такой степени, kaut gan jāatzīst, ka neatceros pēdējo reizi, kad būtu tik ilgi un kvalitatīvi gulējusi, varbūt jāpaņem kaut kādas miega ripas avārijas gadījumiem un pārējā laikā jāizlīdzas ar garām pastaigām, gandžu, viskiju un bedtime stories podkāstiem, kā jau allažiņ.

sāku domāt, ka es arī varētu reiz saņemties uzkāpt uz sieviešu stendapa skatuves, nu ok, varbūt vismaz parunāt sūdu iekš Openly Queer Mic, man azotē ir pat daži joki, taču ir 3 būtiskas problēmas: a - es esmu smieklīga tikai spontānos un nepiespiestos apstākļos; b - es ciešu no dvēseli kropļojošas trauksmes; c - es runāju pārāk neskaidri un R burta neizrunāšana arī galīgi nepalīdz, tā ka laikam būs vien jāatstāj gaišās slavas virsotnes tiem citiem.

esmu sākusi krāt pastmarkas, bez panākumiem mēģinājusi iemācīties adīt (fuck this, es saprotu, ka citiem tas var šķist relaksējoši, taču man tas ir nebeidzams saspringums un ciešanas), gatavoju ēst vēl intensīvāk, nekā jebkad agrāk, manos nākotnes plānos ietilpst uzcept maizi un sasiet kārtīgu mājas sieru, vēl es esmu noprovējusi molliju, iztulkojusi kaudzi bezjēdzīgu filmu, spīdoši performējusi darbiņā un pilnai laimei atliek tikai pakārties, lol.

gaidu 1. martu, lai varētu beidzot nogriezt savus pandēmijas matus
 
 
( Post a new comment )
[info]fukaeri on 19. Februāris 2021 - 09:14
es esmu par stendapu! sūtu iedrošināāsas spēkus
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
[info]fukaeri on 19. Februāris 2021 - 09:15
iedrošināšanas*
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)
[info]saccharomyces on 19. Februāris 2021 - 11:27
go, go, power ranger, stendaps ir brīnišķīga vieta, kur būt un super lieta, ko darīt! man liekas, gan OQM, gan SS ir ļoti saudzīgas un miermīlīgas vides, kas atvērtas arī sarkstošām debitantēm un uzņem tās ar atplestām rokām un sirsnīgu skatītāju atbalstu. (also, neskaidri, šmeskaidri, lai auditorija vienkārši labāk sakoncentrējas uz klausīšanos.)
(Atbildēt) (Link)
[info]pelnufeja on 19. Februāris 2021 - 14:04
Es vakar arī stragloju izrunāt vārdus, jo biju nedaudz iedzērusi.

Bet, jā, you are totally welcome. Jārēķinās vien ar to, ka tagad, kad nav publikas, var būt tā pagrūtāk, jo tu nezini, kas tevi skatās un kā uztver. Bet man tas pārsteidzošā kārtā netraucēja, es jutos ļoti relaksēta, un varbūt tā bija problēma. :D

Un es, protams, nesaku, ka visiem tas ir/būtu vienādi - bet man kādreiz bija nenormāla uzstāšanās trauksme, nu, es mēdzu auditorijā izlaist kaut kādas daļas no prezentācijas, lai varētu ātrāk iet atkal savā vietā, jo es tik šausmīgi uztraucs. Bet tagad skatuve ir viena no manām mīļākajām
vietām, kur es actually jūtos labi.
(Atbildēt) (Link)