19 Novembris 2015 @ 16:19
 
Viņa uzliek galvu uz mana pleca, noglāsta man vaigu un mēs kopā skatāmies The Mighty Boosh līdz brīdim, kad viņai jādodas uz darbu un man uz Ļermontova ielu, kur es gandrīz nomirstu no uztraukuma un mans jaunais šrinks man izraksta citaloprāmu, mājupceļā es nopērku pudeli pārāk salda liķiera un pirmo reizi pa ilgiem laikiem sagribas dzīvot, kaut vai tik daudz, lai nevienam nekad nebūtu par mani jāuztraucas.
 
 
( Post a new comment )
[info]feita_kleita on 19. Novembris 2015 - 17:40
Jap.
(Atbildēt) (Link)
Bez virsraksta - [info] on 20. Novembris 2015 - 12:04
[info]dhonass on 20. Novembris 2015 - 17:14
Uz šitā esmu tikai trešo dienu, pagaidām vēl nav pietiekamas teorētiskās bāzes, haha. Bet tas laikam katram individuāli, jo pirms tam ne ar vienu tablešu maisījumu mana dzeršana nav mijiedarbojusies, vismaz jutusi neesmu (tiesa gan, uz paroksetīna/flupentiksola combo man vienkārši nebija spēka dzert). Saka jau, ka ar zālēm kopā nevajagot, bet nu.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)
[info]ze on 3. Decembris 2015 - 17:10
Vai nav tā, ka psihiatri vienkārši randomā pēc kārtas izraksta serotonīna vai norepinefrīna inhibitorus un paliek pie tā, no kura ir salīdzinoši vismazāk nepanesamu blakņu, bet tāpat ir skaidrs, ka būs sūdīgi? Interesējoties par šo tēmu, kļūst skaidrs, cik maz vispār ir zināms par depresijas cēloņiem un ārstēšanu, jo tas serotonīna/norepinefrīna/dopamīna (ā, vēl ir MAOI's) stāsts ir vien tāda darba hipotēze, kas sniedz nosacītus rezultātus.
(Atbildēt) (Link)