Matilde ([info]pashizgaazeejs) rakstīja,
Pati tikai strādāju vienā restorānā un vispār ārpus mājas ēdu praktiski nemaz, bet vismaz no tās lai arī mazapmeklētās vietiņas skatupunkta, kurā palīdzu - jā, daudzas huiņas patiesībā izriet no tā, ka daudz vieglāk un lētāk ir sapirkt visu safasētu, sasaldētu, nomizotu un notīrītu - tobiš gatavu. Vienreiz viens no darbiniekiem restorānam saveda pašaudzētus burkānus, bet pavāram bija problēma, jo nav virtuves palīga, kas tos kvantumus nomizotu un notīrītu (es diemžēl nespēju būt trijās vietās vienlaicīgi, lai arī cik ļoti priekšniece to savā galvā ir iztēlojusies). Bet forši palasīt tādu kārtīgāku ieskatu šajā jomā, jo ir tieši tā kā tu saki - daudz kas netiek novērtēts vai vismaz nolikts kaut kādu trendu un izpatikas dēļ, dažkārt izmanto stulbas sastāvdaļas, lai vienkārši savilktu jostu ciešāk, kas it kā īstermiņā varētu nostrādāt, bett ilgtermiņā protams nav pārāk laba ideja. Haha un tīģergarneles tiešām ir neliels wtf, jo tad, kad man prasa, vai tie ēdienkartē ir latviešu ēdieni, tad beigās sanāk izslēgt diezgan daudzas lietas, atstājot tikai kādus pāris, kurus aptuveni varētu nodēvēt par latviskiem.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?