kabatas baterija ([info]despairbirds) rakstīja,
@ 2007-12-13 18:18:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Neesmu ne izgulējusies, ne paēdusi normāli, visu laiku tik jāzubrās. Skolā skolotāji un pati skolas struktūra kļūst nekopetenta, varmācīga, neveikla un līdzīgi kā tirgū - bardaks. Nesaprotu to uztraukumu par visu. Nē, ne jau par "visu" , bet par tiem "sūdiem".


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]basteta
2007-12-13 21:39 (saite)
mjaa.....skola tiesam milzigs bardaks! taa kaa mamma saka stradat skola,tad tagad vel vairak uzzinu cik LIELS! sausmas! sii nedela pavisma traka...mums bija viena diena 4kd un vel referats janodod! trakums! bet kaut ka tomer visa nedela pagajusi! :) ta ka varbut par to vajag pasmaidit! :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]despairbirds
2007-12-13 23:17 (saite)
mums vakar bija 5, rīt 4. Pēdējā mirklī viņi paši skolotāji - lieli cilvēki - attopas. Esmu šokā. Un par mums vēl paspēj pasūdzēties. Ai, sākumā baigi pārdzīvoju, domāju kā nu būs, kādas atzīmes, bet tagad nospļauties, jo tas pilnīgi nekur nav vajadzīgs. Augstskolā tapat tiksi iekšā, ja maksāsi. Pasties, kā tava māsa, gribēja tikt Venstpilī, manuprāt, labas atzīmes, bet nekā. Man šķiet, ka tā bija tava māsa, ja nē, tad toč zinu, ka tāds gadījums tikuntā ir bijis. un zinu ari to, ka ar nesekmīgām atzīmēm prestižā LV augstskolā ir tikts. taka es jau neiešu pārdzīvot to, ka tas bardaks tur valda. Negribu, lai mani tas skar. Uztraucos un izlādējos uz Ingusu. Un diezin vai tāda zubre Dana tālāk baigi izrausies ar savu zubrīšanos, jums tur tādi baigi daudz - ķipa gudrie, bet īstenībā bez loģiskās domāšanas, normālām sajūtām, nervozi cilvēki, resni un kliedzoši tauku pikuči. Besī tas uzskats, ka , ja nemācīsies nekas dzīvē nebūsi, jo zini, Anit, tas, ka kādam klasesbiedram būs baigais diplos A3 formātā, tas būs pie dirsas, jo gulēs skapītī, bet interisēs tas cik tu pelni, cik tev mēnesī maciņā iekrīt. Un ticu, ka drīzāk tādi manas klases nezubri pārsitīs tos gudros galvā kalējus.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]basteta
2007-12-14 19:49 (saite)
mjaaa...jums trakāk! aiii...man tai klasē milzīgs sviest! viss galīgi kājām gaisā apgriezies! vairāk tagad saskatu kādas ir tās saucamās draudzenes! man atkal liekas,ka jums tai klasē tāda sirsnība kaut cik valda..mums tā pa bariņiem! no malas dažbrīd pilnīgi pretīgi skatīties uz mūsu klases bariņu"meičas!" uuuu tāds sviests! uzvedas ta ka 7.klases meitenes! un par to zubrīšanos tev pilnīga taisnība! man ar tā šķiet,ka citi augstāk tiks! ne jau tie zubri vai kaut kādi gudrie...tieši otrādi būs! labāk būs tiem kuri tik ļoti nesatrauksies un nepārdzīvos!
nav vērts satraukties par tām atzīmēm,galvenais sekmīgi izvilkt! :)
pati esmu satraukusies par eksāmeniem! tiešām,bet domāju ka tikšu galā! biki nosit arī manas idejas tas,ka redzu kā citi cītīgi mācās, a es dikti slinkoju,tāpēc liekas,ka neko normāli nenolikšu! bet tādas domas tikai brīžiem! ir jāsaņemās un galvenais jātic sev! :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?