Dementia ([info]dementia) rakstīja,
@ 2003-02-23 21:19:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:raxteliigs
Mūzika:further seems forever - say it aint so

uznaaca raxtaamais.. :)
peec 'ilgiem laikiem' shonedeelj bija skolas briivdienas. ziemas briivlaiks. :) lol driizaak jau muuzhiigaa pavasara briivdienas, jo pikoshanaas un sleeposhana kaukaa izpalika... jaa, skola.
man vinja saakaas 5dienaa, valentiindienaa. peec stundaam devos maajaas ar 10kg somaa un veel tikpat rokaa - jaunaas skolas graamatas. hmm, interesanti, kaapeec amerikaanjus visi uzskata par tik stulbiem, ja skolaa jamajiem dod tik labas/lielas graamatas? varbuut vinji vnk vinjas savaac rudenii, iemet savaa lokeraa un tad uz pavasara pusi, kad tur kaukas saak smirdeet (hot doga desinja, kas iekrita fizikas graamataa pirmajaa skolas dienaa) vinji btw vinjas iznjem aaraa. bet pa to starpu ritiigi izgruustaas futbola laukumaa vai izleekaajaas kaa karseejmeitenes ( ja nu vieniigi nav to 65% amerikaanjuu starpaa, kam i liekais svars <-- fakts). nee nu es jau veel neko nesaku, bet taac man bija iepaids vislaik par amerikaanju skoleeniem.. bet taa kaa skolaa esmu bijusi tikai 1 dienu gruuti pateikt, vai taa ir taisniiba vai nee. driizaak jau ka nee, tomeer. bet taa iisti es par to paarliecinaashos naakamo 5 meeneshu laikaa. scary.. :)
shii nedeelja bija diezgan tuksha. vieniigaas lietas, kas bija daudzmaz sakariigas bija 2dienas gaajiens uz shoreline amphitheatre - vietu, kur 30. maijaa speelees coldplay (!)-vietinja ir ok: juuras malaa, jumc taa kaa roskildei, skatuve zemaak par skatiitaajiem... incanti.. un tad 5dienas kalnaa kaapiens. tik augstu veel savaa dziivee nebiju kaapusi- peeri 1 km! ;)) jeij. izklausaas baigi maz, bet ka uzkaapj ta var san francisko redzeet 40 juudzhu taalumaa..kalni rlz.
un veel viena lieta, kas man bija jaaizdara shonedeelj bija jaaizlasa 'rietumu frontee bez paarmainjaam'. diemzheel angliski... :) tas varbuut arii bija viens no iemesliem, kapee es to atliku liidz 6dienai un 7dienai. 6dien piespiedu sevi izlasiit 20 lpp, bet shodien 130. vairaak gan nevareeju un devos paliidziibas mekleejumos netaa. un atradu ar- graamatas kopasvilkumu. hmm. vai es paaramerikanizeejos? kljuustu par PLAANAA GALDINJA URBEEJU, GURKJA VILJAATAAJU? :))(man vienmeer ir gruuti piespiesties, un ja tas nav mega svariigi, tad es to arii nedaru)maz domaajams, ka tik aatri... man jau kaadus paaris gadus nepatiik lasiit, ja nu vieniigi vasaras briivdienaas(akal laikam jaavaino nec). nu ja - kursh ta lasa ziemas briivdienaas? :)



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?