material girl ([info]antonija) rakstīja,
:)

hehe, tad jau skaidrs. bet es pazīstu arī tādus prātīgus māksliniekus ar racionālu un analītisku domāšanu, hehe
jā, jā..liela daļa matemātiķu ir filosofi un daudzi no filosofiem sevi mēdz saukt par māksliniekiem, hmmmm..var arī tā, ka matemātiķi saistīti ar fiziku un fiziķi jau toč ir..vot šitie ir vieni no radošākajīem cilvēkiem!! man skolas laikos šitā zinātne patika, man liekas tur racionālais un irracionālais ir līdzsvarā...
bet nesauc, lūdzu, sevi par snobisku, tad jau labāk par elitāru, jo snobi..tie nav intelektuāļi, tie ir, nezinu, drīzāk kaut kāds lamuvārds, ko izdomājuši intelektuāļi. Un tu esi māksliniece (tas nekas, ka vēl topošā, bet būtībā jau esi) nevis snobe, mākslinieki nav snobi:)))!!!

ar mani ir otrādi. es bēgu no literatūras. es bēgu no mākslas. es pat dabaszinību klasē iestājos, lai sarautu savas saites ar pagātni, bet tas nelīdzēja, atkal tur atgriežos, reizēm pat nicinu to visu, bet laikam nevaru sev neko padarīt. tas liktenis. es gribētu būt mākslas zinātniece, hehe..bet patiesība ir cita.

matemātika man skolā bij viens no mīļākajiem priekšmetiem. karā ziņā foršāka par literatūru, kuru mums pasniedza diezgan perversa sieviete un radīja riebumu pret Čaku uz pāris gadiem, hmm.

šitas laikam ir mans garākais koments tavā dienasgrāmatā...


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?