running to stand still

August 8th, 2010

11:27 am

tikai treshaa diena, un man jau ir apnicis iepaziities. gribu kaadu, kuru jau paziistu, bet tas puika aizbrauca celjojumaa.

nopirku riteni vakar, un vispaar man liekas, ka istabas iekaartoshana ir pabeigta. istabas biedrene prasa, kaada gulta man ir, un es tachu gulju uz matracha un turu mantas kastees un chemodaanaa. it's Ventspils all over again, tikai shoreiz man pat ir sega, nevis tikai guljammaiss.
Tags:

01:10 pm

nu un tagad ir mazliet labāk, jo es iepazinos ar kaimiņu, kas dzīvo tieši pretī manām istabām. viņu sauc Maikls, viņam ir 16 gadi (oh well, Nīderlandē laikam viss notiek ātrāk - vakar tusēju ar topošo kursabiedreni, kurai ir 17) un viņš visu mūžu ir dzīvojis Āzijā. man liekas, mēs būsim labi draugi.
un jā, makdonalds tomēr ir labs, jo viņiem šeit ir bezmaksas wireless. un manas kursabiedrenes pat nezina Arcade fire, bet tas puika Maikls lasa Markesu. un mēs vakar noskatījāmies Dear John, diezgan stulba filma.

šorīt bija ļoti grūti izlīst no gultas. laikam trešās dienas bēdīgums, trešā diena parasti ir kritiskā diena, vismaz ejot uz Aglonu.
Tags: ,
Powered by Sviesta Ciba