running to stand still

January 14th, 2010

01:56 am

man īsti nenāk miegs, turklāt šis jautājums ir bijis aktuāls jau kopš, liekas, kāda oktobra.

Poll #17051 dienas jautājums
Open to: All, results viewable to: All

nu tad tā:

View Answers

are we human
5 (50.0%)

or are we dancer?
5 (50.0%)

Tags:

02:05 pm

es jau pēc dabas esmu diezgan apātiska, un šeit, šajā pilsētā, tas vēl vairāk nāk ārā. Ieva2 mēģināja mani pierunāt, lai es palieku līdz nākamnedēļai, bet es laikam labāk mazgātu trīs rindas ziloņu nekā darītu kaut ko tādu. no otras puses, mājās jau ir tas pats, bet kaut kā tur tāda nekā īsti nedarīšana neliekas tik nedabiski sastindzinoša kā šeit. un drošvien tad, kad būšu beidzot mājās, būs jau tumšs un pabildēt neko nevarēs, bet nekas traks, vienmēr jau var atrast kaut ko citu darāmu, hehe. tie cilvēki šeit arī arvien vairāk jūdzas nost, visu laiku kāds gaitenī skrien, arī ap diviem naktī, kaut kādi kliedzieni un nenormāli trokšņi, un virs mūsu istabas pilnīgi noteikti ir kaut kāda underground deju studija, jo citādāk tos trokšņus nevar izskaidrot.

bet vispār man tagad ir lielie un dižie plāni par nākotni, tikko zvanīja no spokpilsētas autoskolas, kur pirms kādas mūžības pieteicos, nākamtrešdien sākšu arī es mācīties.

08:07 pm

man īsti nav ideju, kādu seriālu skatīties, jo visi šie csi tipa seriāli mani tracina, lost un tam līdzīgie arī ne pārāk, un nez kāpēc ir sajūta, ka visus pārējos esmu redzējusi. tāpēc vēršos pie tevis, dārgais lasītāj - ko lai paskatās? (NB - mani tracina arī tie seriāli, kuros fonā smejas)

Poll #17053
Open to: All, results viewable to: All

Kādu(s) seriālu(s) tu ieteiktu noskatīties?

Tags:
Powered by Sviesta Ciba