running to stand still

April 21st, 2009

07:09 pm

man šodien ir bijusi viena no jocīgākajām dienām šajā gadsimtā, bet par to mazliet vēlāk, ja saņemšos. anyway, es šonakt sapnī redzēju visādas trakas lietas tādā jocīgā kārtībā, no kurām es maz ko atceros, bet viss sapnis beidzās ar lieliem, krāsainiem zirnekļiem, kas pina tīklus uz manas istabas sienas, un tādu narrator voice, kas tādās film noir labākajās tradīcijās kaut kur fonā paziņoja Observers might be observed, too. un tad es pamodos, lai secinātu, ka mans telefons ir iekritis ūdens krūzē.

un ko nozīmē redzēt zirnekli sapnī )

11:32 pm

un vēl šodien uz ielas tante nopirka no manis 2 cigaretes. es negribēju ņemt naudu, bet viņa izskatījās tik izmisusi, ka nevarēju nepaņemt.
veidi, kā katrs tiek galā ar saviem bēdu brīžiem, nudien ir savādi.

anyway, man tagad ir smaga izvēle: miegs, F.S.Fidžeralda īsstāsti vai I'm not there 5. reizi. no otras puses, man tiešām steidzami vajag atrast kaut kādu viesnīcu.

un tā nu ciba pamazām ir kļuvusi par vietu, kur es sarunājos pati ar sevi. visi pēdējie posti, as far as I remember, ir tādas piezīmes sev. tiesa, jāatzīst, ka labāk ir piesārņot virtuālo telpu nekā savu rakstāmgaldu, hmm
Powered by Sviesta Ciba