running to stand still

March 24th, 2009

02:26 pm

12 stundu miegs, īpašais zilo graudiņu šķīdums kakla skalošanai, deguna pilieni un antibiotikas kopā var darīt brīnumus, es vismaz jūtos kā cilvēks.
Tags:

03:37 pm

vispār jau es kādu 198087. reizi pārlasu savu pseido-zinātnisko darbu un laboju kļūdas, kuras tur atkal un atkal parādās, bet ik pa brīdim man tas tik ļoti noriebjas, ka noskatos kāda seriāla sēriju vai izlasu nodaļu no Ranceva Kinotācijām. runājot par seriāliem, nesen noskatījos kaut kādas 16 sērijas no Scrubs 2. sezonas, tas ar seksu apsēstais topošais ķirurgs Tods ir izcils, bet dženitors mani šajā sezonā reāli izbesīja, c'mon, tas čalis ir slims - viņš ir apsēsts ar JD un idejām, kā viņam varētu ieriebt. tas, protams, ir diezgan smieklīgi, bet tad, kad dženitors nabaga JD iesprūdināja liftā, nu, tas tiešām bija slimi. un vēl viena lieta, kas mani mazliet tracina, ir tā JD un Eliotas ņemšanās. es nesaprotu, kāpēc viņi īsti nevar būt kopā, tas viss liekas aiz ausīm pievilkts. protams, no seriāla veidotāju viedokļa ir saprotams, ka viņiem vēl vienu pāri tur nevajag, pietiek ar Karlu un dr.Turk, bet nu enīvei, tā viņu ņemšanās ir apnicīga. tad viņi ir kopā, tad viņi viens otru ienīst, tad viņi kļūst par sex buddies, tad JD visu laiku ir greizsirdīgs.. - nu izlemiet taču vienreiz, grr. bet tā tas seriāls vismaz ir tiešām smieklīgs, un es vakar skolas kafejnīcā redzēju čali, kurš izskatījās pēc JD - tāds pats daydreamer


randomly )

07:50 pm

es visu mūžu esmu vairāk paļāvusies uz nejaušībām, nekā uz savu veselo saprātu (kurš nemaz nav tik vesels, pff). fizikas testos pareizās atbildes atzīmēju pēc oliņ-boliņ skaitāmpantiņa, grāmatas izvēlos pēc vāku noformējumiem un nosaukumiem, diskus, tāpat kā filmas - tikai pēc nosaukumiem, un so far esmu vīlusies kādas max. 2 reizes. un, tā kā man ir pieriebies visiem pēc kārtas atbildēt uz jautājumiem, ko es domāju tālāk, arī universitāti/koledžu/whatever, liekas, izvēlēšos pēc nosaukuma. šobrīd, piemēram, es domāju par Our Lady of the Lake College kaut kur ellē ratā Luiziānā, jo tā filma (Lady of the Lake) bija kruta.

lai nu kā, paļaujoties uz nejaušībām, diezin vai var nošaut greizāk, nekā tad, ja paļaujies uz kaut kādu saprātu un domāšanu.

08:00 pm

jo tālāk, jo labāk, Our Lady of the Lake College piedāvā iegūt bakalauru kaut kāda nozarē, kas saucas Humanities, un es nevaru atrast nevienu pašu iemeslu, kāpēc gan lai nenosistu 4 gadus, studējot kaut ko absolūti nepraktisku. wasting life is fun, ya know
Powered by Sviesta Ciba