debess_kalejs ([info]debess_kalejs) rakstīja,
@ 2011-10-08 16:58:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
The Parts
skaņas, mūzika un dziesmas. Ir tik viegli klausīties un sajust šo burvīgo mākslu. Kā Kalniņa dziesmās, tā Ziedoņa epifānijas un citi gara darbi dzied. Ir dažkārt grūti neklausīties un nejust mūzikai. Tomēr šoreiz nemēģināšu gleznot to dvēseles miglaino maģiju, ko sniedz mūzika.
Esmu melomāns. Nelabojams mūzikas mīļotājs visos diapazonos. Jā, arī es pats spēlēju un pat esmu daļa no grupas. Tagad ir tāds laiks, kad šajā vidē ir dotas tik daudz iespējas spēlēt. Teju vai katrai jauniešu grupai ir sapņi par lielām skatuvēm, fanu pūļiem ar neizbēgamām popularitātes sekām. Ar to arī ir samaitāta daļa jauno mūzikas censoņu. Ar maldīgām domām par visiem blakus subproduktiem, ko līdzi sev var nest burvīgā mūzikas radīšana un spēlēšana. Diemžēl nav daudz patiesu talantu, kas būtu radīti, lai šo dzīvi dzīvotu. Visbiežāk centieni aprobežojas ar liekām cerībām, draņķīgu skaņu un brūkošiem kārš namiņiem.
Es allaž esmu mēģinājis rast savu skatu par lietām un darbiem, kas darāmi. Tas vistiešāk arī attiecas uz manām attiecībām ar skaņām, ko radu. Jā, atzīstos, ka šajā spēļu lauciņā esmu šarlatāns. Es no veiksmīgiem skaņdarbiem esmu tālu. Ja par tādiem var dēvēt tā saucamos hītus. Mana grupa ir svētdienas garāžas grupa. Nesapņojot saldās ainas par stadioniem, glancētiem CD vāciņiem un burvīgiem klipiem. Mans sapnis ir garāžas tikko pēc remonta, virtuves arēnas ar pāris ķebļiem un veci kinoteātri. Jā, tā laikam saucas pagrīde, kas izklausās pilna ar dupinieciskumu. Jau dzirdētas frāzes un teikumi. Pilnībā piekrītu, taču nevienā brīdī neasociējos ar šiem salīdzinājumiem. Man patīk spēlēt, radīt un priecāties par to, ka kāds klausās. Varbūt arī vēlies noklausīties? http://www.draugiem.lv/the_parts/


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?