debess_kalejs ([info]debess_kalejs) rakstīja,
@ 2011-09-25 18:24:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Septembris
Vecs vīrs reiz teica: "Cāļus skaita rudenī!"
Šajā rakstā: Kīks mācās angļu valodu, Hipstermeitene paijā papagaili un man darbā bus cits galds!
Pārlasīju vien pēdējo rakstu. Patiešām sajūtas tādas, ka tur nekas nebija noticis. Tas nebija uz ilgu laiku. Pāris nedēļās mana pasaule mainās. Trīs lielas lietas notiek.
Visupirms mana hipstermeitene atrod sev darbu. Vislaik` šķita tas būs grūt` un bez 10 pakāpē n CV sūtījumiem nekas nenotiks. Izrādījās pat ne pusi no 10 nenācās izsūtīt, lai atrastu sev vietu. Bankas vadītāja šamā gluži nav, taču esot labi tagad. Darbā puse no uzvaras ir darba vides gaisotne. Vai nu tas ir pirmo mēnešu eiforisms, bet pagaidām ar šo uzvaras daļu viss ir kārtībā. Skaisti.
Šoruden par vienu cāli Dobeles fazendā būs mazāk. Nē, neviens nav aizgājis. Tik dosies zeltu skalot! Jā, bračka sēdējā Dobelē fotogrāfēja un kapāja LoL, līdz brīdim, kad izdomāja, ka jālaiž uz britu salām. Neesmu gluži lepns ar šo soli visas letiņu tautas kontekstā. Taču skatoties tuvāk, tas ir drosmīgs un atbalstāms solis. Pēdējais arguments tad arī ņem virsroku. Esmu sev jau nosolījis pāris lietas. Brīdī, kad viņam štelles aizies, būs mājvieta un peļņa, tad jau meklēšu pirmos lidojums, lai dotos ciemā! Tikām Dobelē būs klusāks.
Trešā lieta, ko no zāļu skapīša izvilku esmu es pats. Vienā jaukā dienā priekšnieku priekšnieki zvana un aicina pie sevis. Stāsta, ka nu jau iepriekšējais vadītājs tiek atlaists. Labi, tas vēl nav viss. Šo vietu piedāvā man. Patiešām nedaudz nošokējos. Tomēr priekšniecība izklausījās tādā bezizejas stāvoklī. Jo par labu argumentu arī izskanēja frāzes, ka tas būšot labs ieraksts CV, atkāpties var vienmēr un līdzīgi. Es jau arī piekritu. Sev stāstu, ka ja šajā uzņēmumā vēl kādu brīdi gribu strādāt, tad jāņem tas ko tev dod. Arī par ASV vēstniecības būvlaukumu baidījos, tomēr tagad to laiku atceros ar nostaļģiju. Smieklīgi jau ir tas, ka tagad tur mēs esam trīs cilvēki vien. Noteikti, ka ar jauno amatu laika gaitā apradīšu. Tomēr prāta šķēpi, kas ir iepriekšējam vadītājam, ļoti trūks. Tomēr bija apgriezieni un pieredze.
Lūk šāds iegriezās septembris!


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]x_girl_y
2011-09-27 00:19 (saite)
Rādās ka viss notiek uz labu! Prieks lasīt. Lai veicas! :)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?