debess_kalejs ([info]debess_kalejs) rakstīja,
@ 2010-12-12 13:45:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Jaunais gads
Paņēmu pilnu plaukstu ar sniegu. Pacēlu roku gaisā un vēroju kā putenī izskatās mana roka. Kūstošais sniegs pa pilītei tecēja man zem krekla. Aizvēru acis.

Esmu es ziemu mīlošs cilvēks. Man patīk sniegs un auksts laiks. Vēl vairāk man patīk ziema un biedējošā klusuma sajūta dabā. Kad mežā ejot, dzirdi vien gurkstus zem kājām vai slēpju slīdēšanu. Varu droši teikt, ka man nu ir nokomplektētas izpriecas sniega/nesniega sezonās. Kad baltās kupenas klāj laukus un mežus, tad jādodas ar distanču slēpēm apskatīt dabu. Pārējā laikā ripojam ar velo. Tas ir tā vienkārši. Galvenais un vienojošais elements šajos procesos ir kustība. Kaut uz riņķi, bet došanās uz priekšu!
Labi, tagad pastāstīšu par nākošo gadu. Gribi zināt, kas tad būs? Varu padalīties ar savu redzējumu. Edžus un Krišus pārvācās uz Dobeli atpakaļ. Redz, braukāšot katru dienu. Benzīns paliek dārgāks, bet arī dzīvošana kollonijās nav tā lētākā. Taču neba tajās naudās slēpjas tā sāls. Vides maiņa. Nedrīkst iesīkstēt vienā dzīves ritmā. Labi, jaunībā to nevar. Tam būs laika diezgan pensijā! Nenoliedzu, ka dzīves vidi var nomainīt ļoti daudz un dažādos veidos. Dzīvesvietas maiņa ir viens no tiem.
Vēl viena liela lieta nākošajā gadā būs jauns ģimenes loceklis. Pagaidām vēl tikai suns. Mazais Džeka Rasela terjers. Dauzonīgs bez gala. Mazs un piemīlīgs. Mājās tomēr prasās kāds mīlulis un tas pieklīdenis kaķis nav izturams. Pabaro to kaķi, ielaid mājā un šams pieķēza to. Vienu, otru, trešo reiz. Tad šams pazūd, tad parādās. Nevar tikt arī vaļā. Cerams šunelis viņam iedos sukas. Kad vēl Ludvigs bija pie dzīvajiem, tad kaķis sētā bija ļoti liels retums.
Liels notikums arī būs māsicas kāzas. Viņa precēsies ar šrilankieti. Vairāku gadu ilgās attiecības nu pāries jaunā līmenī. Tas visnotaļ būs interesants sarīkojums. Kāzas solās būt tādas, kā filmās. Lielas un greznas ar daudz ārzemju viesiem. Mana mazā meitene jau ir skeptiska, taču gan jau būs labi. Izpriecāsimies pa lielam. Jānoskata labās idejas un jāizvērtē, kā organizēt savējās!
Par Līguci runājot, taču pašā gada sākumā viņa absolvēsies. Lielais notikums! Tad būs viņas lielais vezums līdz galam nostumts. Līksme.

Pilītes aizritēja līdz mugurai un krūtīm. Izbaudīju katru tās kustību. Cik gan daudz vēl ir neizjustu, neizbaudītu sajūtu? Tik nebaidies!


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?