debess_kalejs ([info]debess_kalejs) rakstīja,
@ 2009-07-17 23:29:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
pēdējās dienās manu prātu satrauc pāris domas. tās es, būdams labāks eseju rakstnieks, vai žurnālists, varētu izvērt ļoti plaši. taču tas nav gluži mans lauciņš. pēdējās divas dienas esmu sācis strādāt. algotu darbu protams. precīzāk sakot, pārnācis no atvaļinājuma. tāda pagarāka. neko, same old thing!
pirmā lieta, kas mani nedaudz sarūgtināja. Ziņa, ko izlasīju boot`ā tas, ka logitech izlaidusi ļoti reālistisku ģitāras kontrolieri priekš guitar hero. Wtf?! Šis uzņēmums ražo tanku peles, nevis ģitāras kontrolierus videospēlei, kas ir ļoti pietuvināti īstai ģitārai. Nu cilvēki, kas notiek? es nešaubos par spēles aktualitāti un lielajiem panākumiem, taču tas nav tas īstais virziens kur spert soli! Taču iespējams es esmu negatīvs cilvēks. Atcerēsimes Air guitar. arī tas iespējams kādreiz šķita kaut kāds sviests, kur pat tika rīkoti plaši konkursi kurš tad labāk imitēs ģitārspēli... forši!
Otra lieta par ko es esmu sapriecājies ir filma "It might get loud". atzīšos neesmu redzējis. taču jau no [i]trailera[/i] noskatīšanās, iepatikās. tā iespaidā tagad brīvbrīžos klausos Jack White daiļradi. Jāteic, ka Slash izteikumi ir patiešām pamatoti. viņam ir tas īstais [i]feel[/i] ģitārspēlei. un tiek toņi kā skan viņa ģitāra. tas ir kas graujošs. patiešām, tas ka viņš izmanto ļoti vecus pastiprinātājus un ģitāras, bieži eksperimentē ar izskaņojušos ģitāru, mani fascinē! un daudzas dziesmas ir tādas kā ierakstītas guļamistabā. vienvārsakot, garšīgi!!
Pēdējā lieta nav neko tāda liela. Es tik vēlējos atzīties. atzīties par to, ka mani nedaudz aizgrābusi tā Lady Gaga. nē, nevajag to asociēt ar kaut kādiem nejēdzīgiem tīņiem, un populārās mūzikas bezsmadzenīgo daļu. Uzmanība ir jāverš faktam, kā šī jaunā dāma izpilda dziesmas akustiski pie klavierēm. apbrīnojami. arī tie īstie māsterētie darbi ir klausāmi tieši no tā viedokļa kā tur viss salikts. tīri tā profesionāli no tā viedokļa. bet atkārtošos, iespējams es esmu negatīvs cilvēks un neko nesaprotu.
dzīvē ir daudz dažādu labu lietu. Priecāsimies un gaidīsim, kad gaiss nespiedīs uz mums kā smags akmens uz pleciem!!


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?