debess_kalejs ([info]debess_kalejs) rakstīja,
@ 2009-06-29 10:10:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Vestule
Sveiks mans dārgais lasītaj!

Gribēju tev uzrakstīt vēstuli.
Vēstules ir tāds veids kā apsēsties un pašam ar sevi izdomāt, kas labs noticies, ko jauku gribētu pavēstīt citam. Agrāk cilvēki varēja tā sevi izpaust, taču tagad daudzas lietas paliek nepateiktas. Vēstules kā tādas līdzinās nenozīmīgiem pāris teikumiem. nav pat vēlāk ko pārlasīt un atcerēties. tāpēc šādi cibas raksti ir kā tādas vēstules sev pašam pēc gadiem. radās nupat ideja, par to vai nevajadzētu vecākos, labākos ierakstus iearhivēt kāda nebūt burtnīcā vai albumā? bet man taču ir manas burtnīcas!
Jāņi ir pagājuši. Tās bija brīnišķīgas dienas. Darbs dienas garumā kopā ar draugiem. Vakarā kopīga atpūta. Mūsdienās jau patiešām daudzi jaunieši nemaz nemāk neko darīt ar savām rokām. tikai māk domāt kā izklaidēties. Kārtīgs darbs taču veido cilvēka stāju un raksturu. bet varbūt es neko nesaprotu. atpakaļ pie Jāņiem. Pats pasākums varbūt gluži neizdevās kā plānots, taču pa lielam viss bija kārtīgi un izdevies. noteikti vieni no vislabākajiem Jāņiem vispār.
Vēl arī vēlējos pastāstīt par savu bakalaura darbu. to es mocīju samērā ilgi un daudz. bet beigās man labais recenzents ielika tikai 6. vīlies?! tas būtu maz teikts. bet nu es jau tur vairs neko nevarēju darīt. kā ir tā ir! aizstāvēšana arī varbūt nesanāca tik laba kā gribētos, jo beigas īpaši neskrienot sanāca pārtērēt laiku. atkal klupiens. labi, beigas dabūju atzīmi 7. bet tik un tā tas ir maz! tagad jādomā ko darīt tālāk. īpaši jau nevar neko zināt. ja vēl būtu darbs ko darīt. bet tur arī nekas nenotiek. it kā tu strādā, bet maksā jau tikai par izdarīto un ja nav ko darīt?!
Gribēju vēl arī pastāstīt par šodienas interesanto projektu uz ko uzdūros caur laacz blogu. tas ir Prokudina - Gorska fotogrāfijas projektu. Viņi jau 1909. gadā bija izdomājuši kā taisīt krāsainās bildes. Jāatzīst, ka tehnika nav no vienkāršākajam. Princips ir tāds, ka katrs kadrs tiek uzņemts 3 reizes. katrā reize ar savu krāsu filtru. kopā tās apstrādājot rodas, manuprāt, ļoti labs efekts. Krāsas ir dzīvīgas, pat ļoti. vēl vairāk, tas arī veido ļoti interesantu priekšstatu par tā laika Krieviju. Ja tas maina skatpunktu. Taču iedomājos par to vai tas varētu būt agrīnais HDR?! jo krāsas ir ļoti interesantas un dzīvīgas. Vēl arī pamanīju attēlos to, ka ja tagad daudz kur var redzēt lielus zāles vaļņus gados nepļautus, tad tur daudzviet ir patīkams zālājs! Pavērojiet. http://www.prokudin-gorsky.ru/database.php3?first=0

Ceru, ka arī tev, mans dārgais lasītāj, sokas labi!


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?