debess_kalejs ([info]debess_kalejs) rakstīja,
@ 2009-04-21 23:57:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:HIM

Mans zaļais Padomju laika velo
Man jau kopš pagājušās vasaras ir velosipēds. Tas ir zaļā krāsā. Ziemas laikā, kad bija pieslēgts RTU velosipēdu stāvvietā, tam noskrūvēja sēdekli. Taču tagad man ir jauns.
Šodien sanāca ar riteni pamatīgi pastaigāties. No dzīvokļa līdz Ķīpsalai un atpakaļ. zināju, ka kamera ir jāmaina, iegādājos jaunu kameru, taču to nevarēju uzlikt, jo izrādījās, ka man nav 15 izmēra uzgriežņu atslēgas. biju izdomājis galvā domu, ka riepa tik ātri nenolaiž gaisu un atpakaļ no Ķīpsalas atvizināšu. rezultātā, kamera gaisu nolaiž aptuveni 2 min. laikā, bet to es sapratu tikai Statoilā pie Vanšu tilta. nē nu jauki. ok, otrā cerība, ka Olympijas Rimi hipermārketā ir iegādājamas uzgriežņu atslēgas. Ko domā, bet tieši nav. nu neko nācās iegādāties ātro velosiēda servisa piederumu komplektu. Tur bija dažādas skrūvītes, arī universāla uzgriežņu atslēga ar lieumiem no 6 līdz 15. Vēl tur ir arī divi bremžu kluči, trosītes, ventiļi, skrūvgiezis, riepu ielāpi 18 gab. līme, u.c. sīkumi. Acīm redzami paredzēts lētiem ārzemju ātrumu velosipēdiem. Ja būtu analogs komplekts jāveido padomju velosipēdiem, tad ietilptu, manuprāt, sekojoši piederumi: 15-17, 12-14(varbūt) un 8-10 uzgriežņu atslēgas, vai tā ieapaļā plakanā atslēga, āmurs, plaķenes.

Secinājums: Krievu tehniku var salabot izmantojot maksimums trīs vai četrus instrumentus, taču sazin kādu tālo austrumu ražojumam katrai pozīcijai vajag vismaz 3 dažādas...

Ja kāds zin: Kur ir tuvākā DUS Krišjāņa Barona un Bruņinieku ielu krustojumam??



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?