debess_kalejs ([info]debess_kalejs) rakstīja,
@ 2008-07-01 00:54:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
par virtuālo/reālo dzīvi, nākotnes plāniem
Sveika mīļā ciba. cik interesanti tevi uzrunāt sieviešu dzimtē. sen nav nekas teikts, tik klausīts un ausīts. taču ko lai dara, ka manas dzīves paradumos neietilpst ieskribelēt savā žurnāliņā kādu rindiņu tik pat bieži cik uzpīpēt vai iedzert tasi kafijas. man toties patīk pavadīt tās minūtes ielūkojoties citu sarakstītajā. interesanti. interesanti ir pazīt citus cilvēkus, viņu paradumus un dzīves ritumus nemaz nezinot viņus pašus tā sauktajā reālajā dzīvē.
Laikam jau maldīgs ir tas uzskats, ka pastāv cilvēkiem divas dzīves, realitātes vai sazin kā vēl to dēvēt. nu nav jau tā, ka tajā brīdī, kad cilvēks uzsāk savas virtuālās dzīves gaitas viņa tā sauktā reālā dzīve pazūd. Jā, tajā laikā, ko pavadām internetā mēs esam ļoti pasīvi, tīri no fiziskā viedokļa skatoties. piesaistīti ar gandrīz visām maņām pie datora. taču mēs nepazūdam. reālā dzīve rit uz priekšu. virtuālajā vidē mēs izpaužam sevi citā veidā neievērojot dažus aspektus, kas ir neatņemami reālajā dzīvē . virtuālā dzīve var ietekmēt reālo dzīvi un otrādi. taču tās neatdalās. var izbeigt un atsākt virtuālās gaitas, ko nevarētu teikt par reālo dzīvi . drīzāk šeit var runāt par kādām paralēlēm, citām iespējām. paralēlām, jo abas šīs saucamās dzīves noris paralēli vienai otrai, cerams papildinot viena otru. man labpatiktos domāt, ka šāds varētu būt neliels izskaidrojums par tēmu virtuālā un reālā dzīve.
atgriežoties pie interesanto cilvēku tēmas, gribētos atzīt, to ka cilvēki vienmēr internetā grib izklaidēties un tāpēc lasa interesantas lietas. lai arī ja tas ir citu dienasgrāmas, cibas, blogi. valda tēze: "Katrs var blogot, ja vien kāds to arī patstāvīgi lasa!". neapšaubāms teikums. tāpēc esmu nolēmis varbūt nedaudz atjaunot savus skriceļlapiņu "saburzītais skricelis", kurā ieskriecelēšu šo to sakarā ar atsāktām darba gaitām mērniecībā. un ir doma arī uzsākt manas mūzikas grupas bloga lapeli. to, kā veiksies visas šīs lietas, rādīs laiks. taču šajā stundā tas liekas par reāli.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]grifs
2008-07-01 10:54 (saite)
Tu esi pīpēt sācis? :o

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]debess_kalejs
2008-07-01 11:37 (saite)
khe nea tas bija tik tāds izteiciens, kas apzīmētu periodiskas darbības :D
ko vispār pats dari?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]mesmerize
2008-07-01 15:46 (saite)
Nu re, citiem arī tagad būs ko vairāk palasīt! ;)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?