debess_kalejs ([info]debess_kalejs) rakstīja,
@ 2007-04-02 00:20:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Urbju kolonizatoriem
Sveiki cibiņi, te, es sūtu vēstules no kolonizējamās zemes. cik skotos ir ļoti liela atsaucība sakarā ar plānoto pasākumu "Urbju kollonizēša" . te nu ir daži fakti par Urbjiem. vieta pati par sevi ir skaista un neatvairāma . ir lielisks skats un mežonīga daba. tomēr viss ir nolaists līdz pat kaulam. bet esmu nedaudz papūlējies, kopā ar savu Infantry Power Team, tāpēc ir bijis progress labiekārtošanā. ir savesta kārtībā krāsns, tā kā akurāt nakts nebūs jāpavada salā un caurvējā(kas gan vēl nava novērsts :P). ir arī kaut kas no tīrīšanas un stilizēšanas izdarīts. bet tādas lietas kā paklājs un mīkstās mēbeles parādīsies pēdējās dienās, trešdienā vai ceturtdienā, kopā ar visagrāk ieradušajiem cibiņiem(mērķējams acu skatiens uz Kristapa co., vai Ilzes co. :) bet nu pārsvarā iesaku aplūkot bildes un izvērtēt savu Aļaskas zeltrača trakumu vēlmē pavadīt elpu aizraujošu dienu un nakti vietā, kur nava vispārpieņemtās glances un komforts. un tad nu reku šeku uz ātro no visām n-tajām bildēm izlasītās pāris bildes: http://foto.inbox.lv/zemzem/Urbji

nopietni izvērtējiet savas spējas un tad jau tiekamies. bet visiem vajadzētu telefoniski pieteikties, lai zinu cik mīkstās gultas vietas sagatavot ;) tātad mans mob. nr. 26119726 gaidu apstiprinājumus ;)


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]jnls
2007-04-02 00:41 (saite)
Ja nebūtu citu plānu, tad jau varētu, bet moš citreiz :)

(Atbildēt uz šo)


[info]emo_doll
2007-04-02 12:15 (saite)
Tas izskatās pēc Robinsoniem.. :D

un - jā.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]emo_doll
2007-04-02 12:15 (saite)
..ja Kristaps beigs īdēt, ka nekādi nevar tikt un vispār.. :D

/Kristap, nesit *hug*/

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]iceglow
2007-04-02 19:52 (saite)
Kristaps var īdēt vai nē, bet viņš brauks - īd tikai par to, ka visi sīkumi ar tikšanu līdz turienei vēl nav saplānoti, bet to arī apsolīja izdarīt :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?