hipopotama pieraksti

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Ciba, tu, kas visu zina.
Kas ir labi virtuves kombaini (interesē rīve un blenderis)?
Putekļusūcēj? (Lai neaizņem daudz vietas)
Airfryer vs instapot?

Jo pēc aliču uzlējuma liekas, ka kaut kad es pieaugšu un gribēšu gatavot, bet visas mūsu iepriekšējās virtuves technikas palika Amerikā, jo bija kļuvušas netīrasnepareizie kontakti un tā.
  • Par Braun blenderi arī varu labus vārdus bilst - kamēr nebija Phillips kombainītis nopirkts, tikmēr lietoju bieži, biezzupām, putukrējumam pilnīgi pietika, kad sāka rasties bērni, tad biezenīšus arī ar šo bija visērtāk (man bija tāds ar putojamo slotiņu, blendera galu un čopper trauku), neatceros vai man šis kalpo jau 20 gadus vai pa vidam nomainīju.. Čopper trauks gan ātri palika nobružāts, jo es tur smalcināju riekstus, tā uzreiz neatceros, ko vēl, lietots tika bet bez sajūsmas. BET es tikko paskatījos, ka man kombainam tas rīves trauks ir ar max 1.5l atzīmi (tā ka varbūt viss trauks skaitās 2l, bet varbūt būtu listēts kā 1.5l) un priekš burkānu rīvēšanas vienām mūsu ģimenes pusdienām ir tieši laikā. Biešu zupai arī sanāk, esmu arī kūkām lietojusi, tas ir labs izmērs.
    • i stand corrected, pateicoties smille komentāram, es beidzot izmēģināju seleriju, burkānu un biešu rīvēšanu ar braunu, tagad jāsaka kā meža vecmāmiņai anekdotē, "viss tas, ko visu mūžu domāju kā orgasmu, izrādās, tas bija klepus", proti, es vairs netaisos neko griezt ar nazi vai rīvēt ar pirkstu drāžamo, kur biju agrāk- šis ir ģeniāls ātrums un nemaz nav tik daudz jāmazgā.
Powered by Sviesta Ciba