hipopotama pieraksti

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Besī tā krāmēšanās.
Konteiners brauks 2 mēnešus, tātad čemodānos jāsakrāmē viss augustam un septembrim. Kāds laiks ir septembrī? Var būt saulaina atvasara, bet var būt pretīgs un lietains.
Nu, un tad vēl - orientēties un skriet gribēsies? Gribēsies. Uz koncertiem iet gribēsies? Gribēsies. Tātad apģērbs vajadzīgs gan šim, gan tam. Un tas viss arī par bērniem un kā lai tāds vācējs kā es to visu sapako parastajos čemodānos? Vācējam vācēja problēmas.
  • nu sportam mok var iztikt ar kkādu vienu kārtu? Kko piekombinēt? Es saprotu, ka gribas visu un uzreiz, bet nutiešām tos divus mēnešus neiztiksi bez koncertiem?
    Ikdienas drēbes var kaut vai biežāk mazgāt.
    Par septembri gan stulbi, jo tiešām nevar zināt. Var ne tikai vēsu un lietainu ieslēgt. Pirms pāris gadiem septembra pirmajā pusē no rītiem bija +1C 2ajā septembrī bērnam cimdus vilku..
    Vēsam un lietainam jau vismaz var sagatavoties ar kaut kādu ādiņu pa virsu un jaku apakšā..
    • Man jau draugi kultorgi iepērk biļetes :)
      Skaidrs, kaut ko jau sakombinēsim/izdomāsim. Pirms 4 gadiem bijām LV uz 3 mēnešiem N piedzimšanai par godu un neko, viss bija ok. Tagad, protams, bērni lielāki un laika apstākļi būs neparedzamāki (toreiz bijām uz vasaru), bet nu ne jau tik. Vnk baigi grūti saprast, ko un kā rēķināt. Un skaidrs, ka visu nevarēs un nemaz nevajag uzreiz uz 200%, bet kā lai prioritizē?

      Katram stress izpaužas kaut kā savādāk, es stresoju par kravāšanos. Skaidrs jau arī, ka LV nav gluži 3.pasaules valsts, visu var nopirkt, ja vajag. Un vajadzēs, tas arī skaidrs - mēs īstas ziemas neesam piedzīvojuši kopš aizbraukšanas no LV, tur tāpat nāksies par ziemas apģērbiem domāt. Izbraukt uz kalniem paslēpot (pat ja tas ir tikai stundas attālumā) tomēr ir citàdāk, nekā īstus mīnusus ikdienā piedzīvot.

      +1C ir skērī :D
      • ļoti nestreso, jo gan jau nebūs tik auksti, tie +1 septembrī tomēr ir izņēmums, parasti vasara turpinās, un ja kas, krīzes cimdus var visās vietējās Maximās un Rimīšos atrast
  • nu nez, es teiktu, parastās vēsas vasaras drēbes plus viena lietusjaka.
Powered by Sviesta Ciba