hipopotama pieraksti

Emiilija skrien

Emiilija skrien

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
5km 37 minuutees
#proudmama
  • hesus....
    • patiesiibas labad jaapiebilst, ka P bija piesoliijis jaunas (skrieshanas) kurpes par sasniegumiem...

      Kad vinja saprot, ka kaut ko var izdariit, tad vinja ljoti labpraat dara un uzlabo, bet tas pirmais solis nezinaamajaa ir gruuts - ilgu laiku 5km likaas taads abstrakts milziigs attaalums, bet pagaajushaa nedeeljaa kaut kaa izdevaas noiet/noskriet, taa ka tagad vinja pati skreeja, lai redzeetu, cik aatri to varees izdariit.
  • izklausās ātri!
  • cik bija vecums?
    Imho - normāls ātrums. Atceros vēl tagad, ka es 6,7 un 8 gadu vecuma kopā ar mammu skrēju Tautasdziesmu maratonā Biķerniekos. 6 un 7 gados laikam 5, 8 gados - 10km. Jāpameklē 6os gados laikam bija kkur 39min vai tml.. Nelikās, ka skrietu baigi ātri.
    Imho bērniem tieši grūtākais ir skriet ir lēni - nu tā, lai to tempu izturētu ilgi. Jo gribas skriet ātri, ātri, visus apdzīt, nepadomājot, ka vēl tak liels gabals. Ja to izdodas sabalansēt, tad jau tur visi vārti vaļā, jo bērni jau ir baigi izturīgie..
    • 8 gadi. Nav jau tā, ka es te tagad plānoju universitāšu skriešanas stipendijas un tamlīdzīgi, bet nekad nebijām tā mērījuši ātrumu/attālumu. Skrēja tukšā stadionā apļus (P skrien intervālus), principā pati par sevi.
      • tur jau drīzāk nevis tad par to ātrumu un attālumu jābrīnās, bet par to, ka neapnika tā riņķot :D Cepums par apņēmību! Jo nu skriet barā pa ielām ir noteikti kudiš interesantāk un vieglāk, nevis vnk tupa nobizot 5km pa stadionu..
Powered by Sviesta Ciba