hipopotama pieraksti

beerni, kakas, maaciibas

beerni, kakas, maaciibas

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Ko es shodien?
Esmu panjeemusi nedeelju briivu, lai tiekam skaidriibaa, kaa tie siikie tagad maaciisies (taapat jau sho to straadaaju arii, bet tas labi - atvaljums ietaupiisies).
Visu dienu nonjeemos slapju muguru.
Nodarbiibas, kas atziimeetas kaa 'aiznjems 20 minuutes', mums panjem kudish vairaak. Tobish, Mikj nepabeidza. Un tas ar to, ka vinjsh tekoshi lasa krietni virs klases liimenja (tikko paaris dienaas piebeidza George's Secret Key to the Universe) un matemaatikaa mees vispaar teoriju neskatijaamies, uzreiz pie testa.
Peec tam devaamies skriet/ritenjot (es stumju N ratos, lielie mazie ritenjo). Viss jau skaisti, bet pljavinjaa, kur pieseedaam piknikaa, abi siikaakie apkakaajaas. Taa jau sen vairs nenotiek!!! Es tam neesmu gatava! Labi, ka eedamais bija sasainjots ziplock maisinjos, vareeju visu civilizeeti savaakt, bet nu tagad vakaraa uz shito man jaadzer viins. Kakulaachi siikie.

Emiilijai dienas plaans vispaar smuki sastaadiits, var iet punktu pa punktam cauri un izsviitrot, kas izdariits. Mikj mazliet gruutaak, vinjam ir nedeeljas prasiibas un rekomendaacija, kaa sadaliit laiku, bet attieciigi nav nekaadu kjeksiishu, kaa izsekot liidzi, kas padariits un kas - ne.

Nora vispaar ir izbesiijusies un atsakaas pildiit savas darba burtniicas, lai gan saakumaa par taam bija milzu sajuusmaa. Vingroshanaa vinja vispaar atsakaas sadarboties.
Es nesaprotu, kaa mees shito izveiksim, abiem diviem straadaajot. Es jau teicu bosam, ka straadaashu flexiblu laiku 4-6h/dienaa, bet shobriid izskataas tieshaam vairaak uz taam 4h. Taa jau ideaali, protams, bet nu. Paaugstinaajumu taa nedabuut.
  • Jā nu es 4h ar pūlēm savācu, un tas ir tikai tulkingam. Uzrakstīt par stilīgu raw fotogrāfiju krājumu es vnk nespēju, manī nekas nerezonē ar tiem pilkajiem bezrūpīgajiem jauniešiem, mani vispabā nekas nerezonē pec 3h mājturības..
    • Muhahhā, vai ne.
      Kaut kādā ziņā es piekrītu, cilvēkiem jābūt atbildīgiem par saviem bērniem. Bet kad es tos bērnus plānoju/taisīju, skolas vēl eksistēja!!!

      Mani rezonē vīna glāze vakarā, velkam alkoholisms.
    • Es tak vakar izdzēru to pudeli vīna. Kā 18.30 sāku, tā (pa vidu bērna mācināšana, gulēt likšana, pēc tam mani darbi) vienos pabeidzu. Tagad tāda laba pabeigta projekta sajūta, vismaz kaut kas šajā periodā tiek pabeigts.
      • man bija vnk nervuss breikdauns, no kura mazliet atgulējos naktī.
        • labi, ka vēl izdevās atgulēties. tagad būs variāk spēka jauniem breikdaunu trigeriem, viņi taču neatslābst, jauni uzdevumi keep coming in.

          es atkal slikti gulēju, jo kaķis aiz guļamistabas durvīm visu nakti vemstījās un šķaudīja (viņš ir vetārsta uzraudzībā). pie katras skaņas domāju, kas šoreiz tiek apšļākts, dīvāns, grīda, mūsu drēbes, bet ārā negāju.
  • mum ar vienā blandījienā pa Orientēšanās poligonu pirms dažām nedēļām. Izlienu no punkta bedres - "mammu, es sačurājos". Mēs esam kkādi daži km no auto, rezerves bikšu cik atceros man nav, laukā pietiekami auksts (gŗādi 5, plus auksts vējš) pliku dibeni ar kkādu bufu ap dupsi nelaidīsi (es tā esmu darījusi pie siltākiem laika apstākļiem), tā arī pateicu, ka nu "turpini vien iet ar visu slapjo dibenu, jo nu es vnk neiedomājos, ka tik lielai meitenei, kas pati uz poda no 1,3 gadu vecuma iet, man vēl būtu rezerves bikses jāstaipa līdzi". Protams, skandāls pa visu mežu, bet ko man darīt? Vismaz silti (tās bija vēl vēja necaurlaidīgās bikses).. :D
Powered by Sviesta Ciba