hipopotama pieraksti

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Rušdi uzstāšanās bija eleganta, gan par grāmatām, ko viņš raksta, lasa un kā (pirmais priekšnoteikums rakstīšanai - apsēsties), gan citiem autoriem ("Bad writing is not your fault, it just means you're not talented. What can you do if you're Dan Brown? Self-censorship, on the other hand, is entirely your fault. Either write or just don't."), gan politisko situāciju (komentēja Charlie Hebdo, atsaucās uz pētījumu, ka no 500 Charlie Hebdo numuru vākiem tikai 7 tikuši veltīti islamam, kādi 14 pāvestam, bet Francijas iekšpolitikai - simtiem)
Pēc tam gāju viņa parakstam pakaļ satraukta kā tāda vecmeita uz pažarnieku balli un iepozēju ļoti jocīgā ietupienā.

Šis lika sailgoties pēc open mic comedy pirmdienām. Ļoti.
  • Dan Brown gan ir labs piemērs par to kā netalantīgs grafomāns, raksta, raksta, raksta, raksta un tomēr kautko lasāmu izdodas uzrakstīt (un pēc tam atkal neizdodas).
  • oho, Rušdi! cik forši!
  • Oho! Ko parakstīja? (es laikam stieptu Niknumu)
    • Es aizstiepu (sev) 2 years 8 months and 28 nights un (māsai) Luka and the fire of life. Vispār jau būtu arī droši vien gribējusi Niknumu vai Pusnakts bērnus, bet papīra veidā tie man ir Latvijā, šeit viss ir kindle, tāpēc nopirku to, kā man nebija (nu, labi, tā jaunā man ir arī kindlē).
      • Man jāatzīstas, ka neko daudz no viņa nemaz neesmu lasījusi, Maurs laikam bija pirmā , bet "Zeme zem viņas kājām" tā arī nespēju ielasīties. Toties Niknums kautko iekšā tik pamatīgi aizķēra.. tāpēc kādreiz droši vien būtu interesanti palasīties angliski, lv tulkojumos viņam šķiet ļoti specifiska valoda/stils/teikumu uzbūve.
Powered by Sviesta Ciba