hipopotama pieraksti

jūdžakmeņi (milestones)

jūdžakmeņi (milestones)

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
E ir sākusi nošķirt latviešu valodu no angļu. Vakar vakarā iet gulēt, paziņo: "I'm thirsty. [pauze] Tas ir angriski. Es esu izsāpusi. Tas ir latriski."
Vēl viņa sāk atstāstīt noklausītas sarunas. Pilnīgi ne no kurienes vienu dienu paziņoja: "Miss Janine said to Alysia that I don't chew. I eat too fast." Punkts. Un tas ir noticis pirms kāda laika, jo Miss Janine pirms kādām pāris nedēļām aizgāja no b/d.

Un, mātes sirds kūst, vakaros, kad iečubinu viņu gultā, viņa mani cieši apskauj un saka: "Es Tevi mīnu, mammā! Es Tevi mīlu!" Ja ir ļoti nogurusi, tad čukst daudz, daudz reižu: Es Tevi mīnu, mammā! Mana mīļa mammā! Es Tevi mīnu! Ahhh. Vispār, no tā, ko es dzirdu par citiem bērniem, man liekas, ka musējie ir kaut kā ļoti viegli. Ir, protams, lūpas uzmešana un histēriskas raudas, bet liekas, ka viss ātri pāriet. Viena mana draudzene to nosauca par "Emotionally very intelligent."

Vai es stāstīju, kā man vienu dienu nepienācās uzlīme, jo "Tu runāji dusmīgi uz tēti mašīnā, mammā. Tā var sanākt avārija. Mēs tā nedarām."? Haha. What goes around, comes around. Nu, tā. Atpakaļ pie mācībām. Ļoti gaidu rezultātus bioloģijas otrajam testam (pirmajā bija 9.5/10). Tur baigi sakarīgā pasniedzēja; nākamnedēļ mums būs lab darbi - "day with bones", cik saprotu, dabūsim paspēlēties.
  • Tev ir nereāli skaista, harmoniska un interesanta dzīve, ja tā var izteikties. protams, es to spriežu pēc tā, ko Tu raksti te, bet noteikti ar to arī pietiek.. :)
    • Tu ļoti skaisti uzrakstīji, pilnīgi sasarku.
      Tāpat jau ir kalni un lejas, bet tā laikam vienkārši ir. Tagad tiešām ir labais posms :) tikai skriešanu un kajaku gribētos vairāk. Un grāmatas, un kultūras pasākumus.
    • Paldies.
  • Izklausās šausmīgi mīļi :)
  • :) E. dažreiz izklausās pēc Mērijas Popinsas:) mēs tā nedarām:)
Powered by Sviesta Ciba