hipopotama pieraksti

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Pārgurums tāds, ka kājas knapi varu pavilkt. No kā, nez? Tāda sajūta, ka nebūtu normāli izgulējusies jau kādus divus gadus... oh, wait a minute! Neesmu jau arī. Sapņoju par ilgu, ilgu gulēšanu no rītiem, bet mans mazais kaklakungs uzskata, ka 7 ir visnotaļ pieklājīgs laiks.

Ak, un būs puika. Puikiņš. Viss labā kārtībā, grūtniecība ir tik garlaicīgi zemriska, ka usg centrs mani nemaz negribēja redzēt, bērniņa mantas apskatījām ob/gyn ofisā. Tad jau viss labi, grēks žēloties, bet gribās, ziniet. Un vienīgais, ko es mazliet nožēloju šīs gr. sakarā ir tas, ka nedzēru vairāk vīna tad, kad vēl varēju :D
  • Tiešām jūtu līdzi par neizgulēšanos.
    • Paldies.
      Es gan apzinos, ka pati vien esmu vainīga - mazaisbērns jau kādu laiku mierīgi čuč 20:30 - 7:00, kas nav slikti, bet es nekādi nevaru aiziet gulēt un tad hormoni un pūslis modina mani nakts vidū un tā vietā, lai uzreiz atkal migtu ciet, es prokrastinēju. Ehh. Bet vēlo rītu man dažreiz pietrūkst gan.
      • Es šobrīd ceru, ka mazaisbērns atgriezīsies režīmā 20:30-7:30, jo 22:00-9:00 man patīk stipri mazāk. Tagad sanāk, ka vakarā atlūztu pati, savukārt no rītiem man jau gribas celties, bet viņa grib sust man blakus un ir dikti neapmierināta, ja manis nav (t.i visu rītu čīkst un nāk mīļoties/miegoties un opā)

        Kādas pašai sajūtas par puiku?
        • Es jau dikti gribēju puiku :) kaut kur lasīju, ka greizsirdība, ja ir, ir mazāka starp dažāda dzimuma siblingiem. Vēl meitiņu gan jau paspēsim :)

          Bet tā agrā mošanās ir grūta. Ja būtu kaut pusstundu ilgāk, bet nu neko. Jābeidz vienkārši pašai naktīs prokrastinēt, es jau zinu.
          • Ja pēc puisīša uztaisa lielāku prokreācijas pauzi, tad ar visu prokrastinēšanu vairāk miega sanāks. Varbūt...
            Ek

            Vajag tādas zālītes, lai var vispār bez miega dzīvot. Būtu tik vareni!
  • Super par puikinju! :)))
  • Tagad "dzimumu līdzsvars" ģimenē ir atjaunots :) Apsveicam laimīgos vecākus! ;)
  • forši!
    p.s. ar savām dzīves gudrībām Tu mani iedvesmo šovakar ieiet vīna veikalā :D
    • Gudra doma! :) es skatos uz mūsmāju pudelēm un žēlīgi pūšu - tās jau varēs dzert tikai vairāk kā pēc gada!
Powered by Sviesta Ciba