Kāds rakstīja,
DARCOLD MASSIVE SAYS:

shim kuram servisam? dial-ip`am vai DSL? man dailaps besii, jo piikst, karaas, maxaa uz laiku un slikti iezvanaas darba laikaa.

ar internetu iepazinos shtatos, kur bija roadraners, kur striims reizeem uzkaapa liidz visiem 140kb/sek. peec taa man dailaps izraisiija paniku. a vispizdohenaakais i-nets, ko esmu lietojis ir shobriid - ekanomikas augstkolas koplietoshanas e-maila kompiishiem. rere.lv, kas man pie dailapa labaa laikaa ladeejaas nu teiksim, 3min, te naak 10sek un aatraak.

DSL vareetu buut taapat kaa RoadRunner`im asv kautkaadi ftp errori [limiteets access], jo shis miizh no hakeriem un nukeriem un citiem zveriem, atceries mass, kaa tevi no funda javaApplet chataa uzhakoja. a iespeejams, ka tur ir visaadi smalki security settingi, kurus paarzinot var visu.

nu vot, bet neskatoties uz esoshaa servisa + un - njemshu DSL, lai ir BRIIVA PIEEJA KARTAA LAIKAA BEZ STRESIEM PAR TO, CIK TAGAD 4sant. / MINUUTEE VAI CIK SHOMEENES 6ls buus par i-netu.

nu vot.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms– šis lietotājs ir atslēdzis anonīmo / nedraugu komentārus. Tu vari rakstīt tikai tad, ja darcold_massive ir ielicis tevi savā drauģeļu sarakstā.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?