damned2 ([info]damned2) rakstīja,
@ 2007-03-04 16:01:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:no mood
Mūzika:Dzelzs Vilks - Meitene no sirds

muļķības
Šodien pamodos ap ~11 , lai gan vakar aizgaaaju guleet 02:30, jo nevarēju nomierināties, nepabeidzot lasīt to sasodīto grāmatu ("Mēs,zoo stacijas bērni"). Vakar mājās arī biju tikai ap 23:00 , mikriņā pat palika bik sūdīgi, un man sanāca tā ka tas šoferis aizveda bik ne tā, jo mani mirkriņā nneesot pamanījis.

Nē nu bijām (es, Jānis un Kasīts) pie viena džeka (kāds Jāņa draugs Haris,samērā sakarīgs un draudzīgs).Tur nedaudz iedzērām, uzkurījām un viss/normāli. viņam diezgan normāla istaba, es ar tādu gribētu, vismaz krāsas man patīk(heh).Jānis arī kurīja, lai gan viņš nemaz nevar dēļ tām savām plaušām.
Vēl pie origo kad satikāmies ar Kasīti un Jāni, es biju pirmā un uzminiet nu ko satiku? Lāci un viņa to baru, it kā būtu baigais pārsteigums viņus tur redzēt, nu ok ok nav aju tik traki,bet labāk vairāk arī neko neteikšu.

No rīta jutos pavisam normāli, īstenībā vispār nekā, nu vienkārši nekā. Iztriecu kādas pāris tējas krūzes un vēljoprojām dzeru to sūda tēju vēl un vēl un vēl, tagad jūtos bik apdullusi,he.



(Ierakstīt jaunu komentāru)

....
(Anonīms)
2008-01-18 21:52 (saite)
Green Day fani, nebusim mulki un apvienojamies vienuviet! http://z15.invisionfree.com/GreenDay_Lv http://z15.invisionfree.com/GreenDay_Lv Green Day fani, nebusim mulki un apvienojamies vienuviet! http://z15.invisionfree.com/GreenDay_Lv http://z15.invisionfree.com/GreenDay_Lv Green Day fani, nebusim mulki un apvienojamies vienuviet! http://z15.invisionfree.com/GreenDay_Lv http://z15.invisionfree.com/GreenDay_Lv Green Day fani, nebusim mulki un apvienojamies vienuviet! http://z15.invisionfree.com/GreenDay_Lv http://z15.invisionfree.com/GreenDay_Lv Green Day fani, nebusim mulki un apvienojamies vienuviet! http://z15.invisionfree.com/GreenDay_Lv http://z15.invisionfree.com/GreenDay_Lv Green Day fani, nebusim mulki un apvienojamies vienuviet! http://z15.invisionfree.com/GreenDay_Lv http://z15.invisionfree.com/GreenDay_Lv Green Day fani, nebusim mulki un apvienojamies vienuviet! http://z15.invisionfree.com/GreenDay_Lv http://z15.invisionfree.com/GreenDay_Lv Green Day fani, nebusim mulki un apvienojamies vienuviet! http://z15.invisionfree.com/GreenDay_Lv http://z15.invisionfree.com/GreenDay_Lv Green Day fani, nebusim mulki un apvienojamies vienuviet! http://z15.invisionfree.com/GreenDay_Lv http://z15.invisionfree.com/GreenDay_Lv Green Day fani, nebusim mulki un apvienojamies vienuviet! http://z15.invisionfree.com/GreenDay_Lv http://z15.invisionfree.com/GreenDay_Lv Green Day fani, nebusim mulki un apvienojamies vienuviet! http://z15.invisionfree.com/GreenDay_Lv http://z15.invisionfree.com/GreenDay_Lv Green Day fani, nebusim mulki un apvienojamies vienuviet! http://z15.invisionfree.com/GreenDay_Lv http://z15.invisionfree.com/GreenDay_Lv Green Day fani, nebusim mulki un apvienojamies vienuviet! http://z15.invisionfree.com/GreenDay_Lv http://z15.invisionfree.com/GreenDay_Lv Green Day fani, nebusim mulki un apvienojamies vienuviet! http://z15.invisionfree.com/GreenDay_Lv http://z15.invisionfree.com/GreenDay_Lv Green Day fani, nebusim mulki un apvienojamies vienuviet! http://z15.invisionfree.com/GreenDay_Lv http://z15.invisionfree.com/GreenDay_Lv Green Day fani, nebusim mulki un apvienojamies vienuviet! http://z15.invisionfree.com/GreenDay_Lv http://z15.invisionfree.com/GreenDay_Lv Green Day fani, nebusim mulki un apvienojamies vienuviet! http://z15.invisionfree.com/GreenDay_Lv http://z15.invisionfree.com/GreenDay_Lv

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?