klusi ([info]daeve) rakstīja,
@ 2003-12-12 09:14:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
negribu redzeet nevienu beernu davaa tuvumaa,iipashi pirmskokas vecuma,preteejaa gadijumaa man buus histeerija un nervu sabrukums,man laikam shvaki nervi, galvenais nelaist man tuvumaa mazus beernus :P


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]species
2003-12-12 11:27 (saite)
Zinu, ka pats arī bieži kļūdos, bet "pirmskoka vecuma bērni" mani tiešām sasmīdināja. Atvainojos.
PS.Man ļoti nepatīk 3 veidu indivīdi: 1.mazi bērni, 2.stulbi pensionāri, 3.pārdzērušies cilvēki.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]daeve
2003-12-12 13:15 (saite)
he :) nu pati es neamz i neiveeroju,jaa pate ar pasmaidiiju,nju par tiem mazajiem beerniem,vinji man gribot negribot ir japaciesh,saproti es maacos par pirsmkolas un sakumskolas skolotaaju,luuk,praksees man naakas "teelot'' audzinaataaju,nu patiik man berni,bet tikai ne shobriid,man ir lidz broshai,,just pagruutas nebuushanas skolaa :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]species
2003-12-12 14:26 (saite)
Nekad nesapratīšu kā var patikt bērni. Savējos vēl varbūt varēšu paciest, bet veselu baru svešu bērnu... nu nezinu, manliekas ka es nojūgtos un mani aizvestu uz iepriekšējās izolācijas izolatoru, pēctam sakaplētu un izliktu vairāk;as vietās publiskai apskatei.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]daeve
2003-12-12 14:38 (saite)
nu man principaa tagad ir liidziiga attieksme,bet shaa vai taa man patiik beerni,pati sev gribeetu beernu,nezinu kaapeec es tur maacos,nezinu gandriiz nevienu cilveeku,kas par mani nesmietos par shaadu maaciibas iestaades izveeli, ar beerniem es daucmaz varu tikt galaa,jaa nerviem jaabuut stipriem,tas gan,es zinu kaa ir,kad tev jasavaac ap 20,ja ne vairaak 5 gadiigi berni :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?