klusi ([info]daeve) rakstīja,
@ 2008-12-22 15:00:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:Paeedis!
Mūzika:David Bowie-Please, Mr. Gravedigger

Cilveekus es vareetu salidzinaat ar eedienu, ko eedu. Citus eedot ir bauda, bet apeedot rodas slikta duusha, kameer kungji nesabojaasi, tikmeer nesapratiisi, ka jaabeidz eest.
Bet vakar, izejot no sava midzenja, ieraudziiju uzrakstu. Kaads ar baltiem, trekniem burtiem uz ietves bija uzrakstiijis " Vika ja tebja ljublju". Pat tumsaa tie baltie burti ir saredzami. Taa "ljublju" vietaa ir balta sirds. Ak, laimiiga Vika!
Godavaards, man tieshaam patiik Paardaugava. Interesants un ekspresiivs rajons. Es, piemeeram, dziivoju Imantaa.
Bet vispaar kaa man buut, kur iet?! Augsheejie kaiminji kaarteejo reizi kaut ko urbj un dauza. Bet muusu kaapnjutelpas kaiminji domaa, ka mees esam tie nelietiigie trokshnjotaaji, jo mees jau esam pietiekami diivaini, lai vareetu atljauties taadas nepraatiibas.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]plate
2008-12-22 18:51 (saite)
Pārdaugava ir ļoti ļoti liela. praktiski visa Latvija, kas ir otrpus tam krastam ir liela pārdauva.. Es Ronalds, No Rajona..! Mi RDKZe O El I KA DVA! YO!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]daeve
2008-12-22 19:13 (saite)
mhm,yo!
:D
aj,bet man viss shodien taa patiik!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]bambila
2008-12-22 22:51 (saite)
es arī mīlu savu avotu ielas rajonu ar mūžīgajiem dzērājiem un krievietēm, kuras acis krāso visās varavīksnes krāsās. bet ir forši no rīta braukt uz centru un skatīties uz torņiem un tiltiem. tie, kas dzīvo otrā pusē ir daudz ko zaudējuši, man liekas. viņiem jau šķiet, ka viņi paši ir augstāki par pārdaugavas dīvaiņiem, bet vai nav vienalga.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]daeve
2008-12-22 23:16 (saite)
mhm.
vispaar jau tiiri praktiski vieglaak, praktiskaak buutu dzivot centraa, bet kaut kaa nevelk.
kaadreiz nozheeloju, ka dzivoju tieshi Imantaa, visaadi uzbrukumi no nepatiikamiem cilveekiem, bet tagad daudz mieriigaak un gadu gaitaa atklaajies viskaut kas patiikams, tad nu es tieshaam miilu sho pusi un ari visie tie "netiikamie" man netraucee.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?