klusi ([info]daeve) rakstīja,
@ 2007-07-08 20:55:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:naivi
Mūzika:Maxmilian Hecker-fool

visu laiku gaidiiju,kad man raadiisies visaadas pukjiites,ziedinji, taa lai raibs gar aciim.tad nu taa tas ari shovakar ir. pirms kaadas stundas pie sevis klusi,rupji nolamaajos,jo riit neplaanoti jaabuut darbaa. bet nu,nedeeljas nogale,godam novadiita,nu taa miilji un mieriigi,bet jebkaadiem tur eksheniem taa saciit,nekas aarpraatiigs. pastradaats,shampiitis padzerts. arii melots,taa ka pilniigi aciis skatoties,laikam biju par vaaju,sadomaaju staastinju par draugu,kas mirst slimniicaa,bet tikmeer pati nosviidusi aizleekshoju shampiiti iedzert un visaada veida isfilminjas skatiities. es tomeer nevienam neko neesmu paraadaa. skjirshanaas. sho to tomeer var padariit kraasainaaku. shovakar pie manis prieciigi,klusi un mieriigi. riit uz darbu,bet peec tam prom uz savu saadzhu,atkal atpakalj savaa kartona kastiitee tupeet,lai peec tam atkal atgrieztos.
pie viena es laikam esmu ari neaudzinaata. bet,zin,man tas vienaldziiigi,pukjiites un ziedinji,paarmainjas peec taa ari var.
leekaasim pa margrietinju pljavaam!?! (veelams lietuu!)

un nakamnedeeljas nogalee es iespeejams braukshu mazaa ritenju izbraukumaa tikai mums zinaamaa virzienaa.
traadiriidi!



(Ierakstīt jaunu komentāru)


(Anonīms)
2007-07-08 23:40 (saite)
aciis skatoties - tas nau pa cmuko

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]daeve
2007-07-09 19:56 (saite)
es zinu,bet taa vajadzeeja un pashai negribeejaas ar to kjeepaaties,es neesmu vainiiga,ja cilveeki iedomaajas ko savu,es nevienam neko neesmu apsoliijusi,aj,gan jau.
chau vispaar tev!:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?