klusi ([info]daeve) rakstīja,
@ 2006-05-25 16:21:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
smukas sejas un vispaar to kraashana mani neinteresee,jaa taa ir probleema.
taapat arii gadiijuma sakari,pat ja ir liela pievilkshanaas iespeeja neuzliek man pienaakumu to kaut kaa iipashi akcenteet un likt kaadaa redzamaa vietaa,taksh lai iet dirst. es pat gadu ilgu un tuvu sakaru,ko es savaa izpratnee vareetu uzskatu tikai par kaut kaadu gadiijumu,atljaujos neieveerot un nedaru neko,lai tas paliktu kaut kaadaa iipashaa atminju kraatuve. nekas man jaadara, man nav pienaakumu,pat ja esmu ar tevi buchojusies,pat ja tu man esi daudz ko staastiijis,man tik tieshaam nav pienaakumu tevi ieveerot,nu nav,mans,miiljais draudzinj,nav.
gan jau,ka neviens tagad nesaprot,ko es te peekshnji saskruuveejos un njemos,mani tikai tiktikko kaa parsteidza cilveeku naivums un kaut kaada taada nu attieksme,ee, es uzsvilpu tev,atceries mani? da kaada man tur dalja. logjiski,ka atceros,es daudz atceros,sejas un visaadas nianses atceros,veel diezgan pamatiigaa slaanii. man liekas,ka ljoti uzkriitoshi var pamaniit,ko es gribu un,ko es negribu atcereeties un kas man vnkaarshi ir vienaldziigs un liekas neinteresants,garlaciigs.
nu dazhkaart taa ir,pameegjinaju,pietika,palika garlaiciigi,pamaaju ar roku,eju taalaak. kaut vai pienjenju pljavaa leekaat,nu un ka viena? maaminj zheeliigaa,paliidzi man nebuut tik aukstai!\
oppaa oppaa!


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?