klusi ([info]daeve) rakstīja,
@ 2006-03-18 18:04:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
vinja,kaut kaada meitene bija atkal vakar atnaakusi uz manu darbavietu. vinja vienmeer liidzi njem savu mazo draudzeniiti,mazu apalju meiteniiti ar tumshiem matiem,lielaam aciim un labsirdiigu smaidu,vinja vareetu buut kaut kaads laaceens pie medus burkas,shii draudzeniite mani taa iipashi neintresee,biezhaak tikai garlaiko.
bet nu,jaa,vinja,ir kraasota gaishmate ar lielaam,skaistaam aciim,nu gluzhi kaa man,tas gan ir vieniigais,kas man vinjaa patiik. agraak,jau ilgi laiku,man pret vinju bija iebildumi,vareetu teikt,ka taads niknums pret vinju.(tagad tas vairs nav svariigi).vinja vienmeer ar saviem lielajiem acs baltumiem caru pieri uz mani skatiijaas,nu vnkaarshi blenza uz mani,nekad nevareeju saprast,man krita uz nerviem,skatiijaas arii kaa es buchojos ar R,vairs tik nepiediniigi neuzvedos publiskaas vietaas.
tad nu,jaa,vakar vinja man bija pavisam tuvu,mees runaajaam,vinja man izteica visaadus komplimentus,kutinaaju vinjai plaukstas. vinja teica,ka es esot baigi forshaa,veelaak vinja saaka iekaarot manu braali,kam es biju apkaart apvijusi savas rokas,iepaziistinaaju vinju arii ar savu braali,centos buut pieklaajiiga. mees vinjai patiikamam,tovakar vinja bija sajuusmaa. bet man vinja veeljoprojaam nepatiik.
vinju ienaakot es vienmeer ieveeroju.vinjas acis mani veero.
lai gan,kaada gan visam tam starpiiiba?
siiiki notikumi.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?