klusi ([info]daeve) rakstīja,
@ 2006-03-03 13:39:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
nudien ir beidzies,pamazaam beidzas. karshs gan kaut kur aizgaldee veel turpinaas,bet es vairs nepiedalos.
no vienas puses ir taads vieglums un atslaabums,no otras puses milziigs zheelums,bet puses ir vairaakas,to ir daudz. tas ir kaa izvemt indi,taa pamaazaam,pamazaam.
reetas,kas nesadziis nekad.
pirms paaris dienaam miileejos ar R.tas bija tik nogurdinoshi.tas viss driizaak bija kaa seksuaala saruna ar orgasmu galarezultaataa,bet vienalga mees karojaam. runaajaam par to,ko veelamies. taa pilniigi stulbi mociijaam viens otru.nonaacaam pie secinaajuma,ka neko neveelamies. pilniigs,neveiksmiigs miilestiibas uzpluuds,mana sakaave. veelejos pieplakt pie zemes.bet nu...,tas viss tik tieshaam ir beidzies. saklausiijos visu,ko gribeeju zinaat. gan tiku ar dubljiem apmeetata,gan buchota.,gan mazliet miileeta un apjuusmota.visa kaa paari paareem. labi,ka es to visu tagad skaidri zinu. neviena uzvareetaaja.

klau,kur Vecriigaa no plkst. 3-iem liidz plkst. kaadiem 6-iem aptuveni var padzert teeju? nu taa mieriigi un jauki. peec darba man vienmeer man jaasalst tramvaja pieturaa un atklaati sakot dirneet internetkafejniicaa man jau ir liidz broshai,tas jau saak nomaakt.kaut kur tachu sevi jaaliek.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?