bloodflower ([info]cure) rakstīja,
khh,ak muudzi ;)
nezinu,vienmeer kaut kur iekshaa esmu bijusi par sevi diezgan augstaas domaas un ar laiku,iespeejams,es speeshu apvaldiit savas kapriizes un manaa sejaa nebuus lasaamas visas manas emocijas.19 gadsimts vispaar ir diezgan pamaacosh shajaa zinjaa.lasu graamatu un sajuusminos par maaksliniecisko sapratni un tiiro dveeseli,kas bijusi tik augstaa cienjaa.bet tas lai nu paliek.
vienmeer buus dziivee momenti,kad cilveeki veelas buut uzspiileeti,un taas ir vinju tiesiibas,bet labi,lai domas paliek pie manis.
briiva diena?yee,super :) es tikko izdzeeru kafiju [ko parasti nedaru] raadaas,motors nemaz nesaaks streikot.aaraa taads peleeciigs,bet,ja muuzika pieskanjojas,tad viss okej.
o,laimiigais koleegjis,man kastanjedas pirmaas triis daljas krievu valodaa,bet eem,Tu ganjau zini,cik leeni man iet ar lasiishanu tanii valodaa.
es negruzos,kh,sen neesmu gruziijusies,reizeem tikai saaku domaat,bet,tas ir kaut kas vairaak uz filozofisko.laigan taisniiba bija cilveekam,kas teica,ka jauniibaa nav jaafilozofee un iespeejams,taisniiba,viss jaaizdziivo,neizraadot emocijas un tad var nodoties filozofiskiem apcereejumiem verandaa,pie juuras.
jaajaa,es domaaju,saldeejums ir laba izveele;P


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?