bloodflower ([info]cure) rakstīja,
@ 2003-08-06 18:00:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Janis Joplin

Smalkie konduktori un citi zveeri
iiss apstaasts,kaa es devos Laimdotas ielu mekleet (izklausaas peec pasakas nosaukuma:D )
Taatad,iznaakot no riigas 6. vidusskolas ar Soul,piezvaniijaam uzzinju dienestam,lai noskaidrotu,kaa nokljuut liidz laimdotas ielai/100.vsk,uz ko man laipni tika pazinjots,ka ar sesto tramvaju (to es atcereejos,jo tas atradaas vistuvaak).Taatad iekaapjot tramvajaa,uzvaicaaju mis. konduktorei,kur peec vinjas domaam man buutu jaaizkaapj,lai tiktu uz Laimdotas ielu/vai 100.vsk.Vinja izbriinaa izvalba acis un teica "Kur atrodas laimdotas iela?"
seko vesela saruna starp visiem tramvaja pasazhieriem un konduktori,kur gan pie velna taada vareetu atrasties,liidz kaada daasna kundze teica,ka mums buutu jaabrauc ar 17. trolejbusu.Mees izkaapaam,iekaapaam 17. trolejbusaa un uzvaicaajaam arii tai konduktorei,kad jaaizkaapj,lai tiktu uz vajadziigo laimdotas ielu.Laikam visi konduktori ir vienaadi,jo arii shii teica to pashu "kur taada iela atrodas".ar nozheelu izkaapaam aaraa,un ieraudziijushas paari ielai Avaarijas Dienestu,piegaajaam lai uzvaicaatu,kas un kaa.Jaukaa dienesta kungi paveestiija,ka jaaiet pa sho pashu ielu,un treshaa kas shkjeersos buushot laimdotas.es pateiciigi nokrekshkjeeju paldies un mees devaamies.Yaa..uzvara,laimdotas iela bija sasniegta,bet uz kuru pusi ir 42. nr?maajaam nummuru nav,tikai kaukaadi apskretushi dziivokljnr. nuneko,prasam pretimnaaceejai.vinja ilgi blisinaas,es jau nodomaaju,ka vinja prasiis kur ir laimdotas iela,bet nee,vinja teica,ka neko nezin,un iegaaja kaadaa maajaa.nuneko.pretii par laimi naaca kaads krievu paaris.taa ~40 gadi.mazliet zvaarodamies un liega alkahoola dvaka naaca no vinjiem.atkaartoju jautaajumu par nr. arii shiem.abi uzreiz saaka raadiit pulksteni.es apskatiiju pulksteni,bet nekaadu skaidriibu neguvu.peec jautaajuma 3reizeejas atkaartoshanas krieviski,vinji shkjiet saprata,jo - sieviete pagriezaas pret viirieti un teica,kaads ir maajas nr. kur mees dziivojam? uz ko viirietis teica 42. Es klusi nosmeeju paldies,un mees beidzot,BEIDZOT tikaam liidz skolai,no kuras naac bungu riibonja.huh..vai kaads no jums zin,kur ir laimdotas iela?
p.s.nekad neticiet konduktoriem.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]nikki_sixx
2003-08-06 19:00 (saite)

(Atbildēt uz šo)


(Anonīms)
2003-08-06 20:35 (saite)

(Atbildēt uz šo)


[info]brokolis
2003-08-06 21:20 (saite)

(Atbildēt uz šo)


[info]anti_dievs
2003-08-06 21:58 (saite)

(Atbildēt uz šo)

:)
[info]darkspirit
2003-08-11 23:40 (saite)
Sveika!
Jaa es zinu, kut ir laimdotas iela... dziivoju te ilgi un tas man vairs neliekas kaa pasakaa... nu jaa, jau pieedies nosaukums, protams...
a braukt vajadzeeja ar 14 vai 7trolejbusu :P
nekad neklausi konduktorus.....
jaa ar tiem numuriem ir diivaini, es pati dziivoju nr.61, bet pretii ir 100vsk... kas ir 42... :)) citaadi es tur maaciijos.... i muuziku var dzirdeet katru dienu atverot logu.... :)))

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?