icecuba ([info]cuba) rakstīja,
:D

Bet - jā, exactly.
Cilvēka raksturs un domāšana izveidojas kāreiz dzīves posmā līdz 7 gadu vecumam. Ja tajā posmā attiecīgas pūles nav pieliktas, lai ieliktu cilvēkā šīs vērtības, tad nekas arī nemainīsies. Nu, varbūt ļoti, ļoti, retos gadījumos.

Kāpēc viena paaudze tik ļoti atšķiras no iepriekšējās? Kāpēc mūsdienu jaunatne mūsu paaudzes cilvēkam nereti šķiet nesaprotama un pat tiek izrādīta nepatika vai agresija pret to? UN kur ir tās saknes, nevis sekas?
Tajā, ka vecāki paši nebija pietiekami izglītoti un zinoši, lai ievirzītu savus bērnus tāpat, kā savulaik tika ievirzīti viņi. Kāpēc? JO kurš gan atcerās un domā par to, kā viņa vecāki viņu ir audzinājuši? :)
No otras puses, ja viens indivīds no desmit mēģinātu "pareizi audzināt savu bērnu", tad bērns beigās, iespējams, būtu tikai cietējs. Jo nesaprastos ar saviem vienaudžiem.

Un tavs piemērs par večiņām un savām vajadzībām ir gana labs. Jo šis ir kāreiz tas process, kad no "ES" visu tavu piemēru ietekmē cilvēks veic ieguldījumu iekš "VISI", lai arī savu vēlmju un vajadzību vadīts :)


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?